Про компанію

Бренд успіху – Weber MT

Бренд успіху - Weber MT

ПРО КОМПАНІЮ WEBER MT

Компанія Weber Maschinentechnik GmbH займається виробництвом компактного обладнання для ущільнення грунту і асфальту. В асортименті компанії-виробника - віброплити, траншейні катки, затирочні машини, глибинні вібратори та нарізувачі швів.

Більше 60 років досвіду дозволяють Weber MT бути одним зі світових лідерів у своїй галузі. Компанія розташована в Бад-Ласфе, Німеччина. Наукові розробки, сучасне виробництво, високий рівень технологій, постійний контроль якості - основні характеристики бренду. Широка дистриб'юторська мережа і налагоджені ділові зв'язки по всьому світу забезпечують стабільний 60% експорт продукції в країни Європи, США, Канади і Латинської Америки.

Компанія Цеппелін Україна представляє Вашій увазі найпопулярніше компактне обладнання зі знаком «Made by Weber Mt»: реверсивна віброплита Weber СR 2 та нарізувач швів Weber SM 62-2. Обидві моделі в наявності на нашому складі.


РЕВЕРСИВНА ВІБРОПЛИТА WEBER СR 2

Віброплита ідеальна для застосування в будівництві споруд та інженерних комунікацій, в дорожніх роботах, а також в сільському господарстві і садівництві.

Переваги віброплити Weber СR 2 - гідравлічне перемикання напрямку руху, відцентрова муфта зчеплення, захисна рама і підвісне «вухо» для крана. Також, для комфортності роботи, ручки оснащені амортизаторами, які зменшують рівень вібронагрузок на оператора.

Технічні характеристики

Двигун: Honda, бензиновий, GX160
Потужність двигуна, к.с .: 4,9
Відцентрова сила, кН: 25
Швидкість руху, м/хв: 0-21
Продуктивність, м2/год: 450
Споряджена маса, кг: 146
Габаритні розміри, Д х Ш х В, мм: 1215 х 450 х 1065

НАРІЗУВАЧ ШВІВ WEBER SM 62-2

Нарізувачі швів серії SM від Weber MT характеризуються можливістю регулювання глибини різання, горизонтальним положенням рами і двигуна, постійністю центру ваги і зменшеною вібрацією на ріжучому диску. Великий бак для води і система подачі води дозволяють зменшити пилоутворення.

Стандартне оснащення включає в себе контрольну шкалу глибини різання і водяний бак для усунення пилу. У комплект поставки також включено набір з двох дисків: для асфальту і для бетону.

Технічні характеристики

Двигун: Subaru Robin EH, бензиновий 4-тактний
Потужність двигуна, к.с .: 11
Діаметр диска, мм: 400
Глибина, мм: 145
Споряджена маса, кг: 85
Місткість бака для води, л: 25

Щоб дізнатися більше про компактне обладнання для ущільнення грунту і асфальту, зверніться до фахівців компанії Цеппелін Україна. На всі ваші запитання дадуть відповідь за номером 0 800 300 350.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин