Про компанію

Бульдозер Cat® D6K2 з відмінно керованим відвалом

Бульдозер Cat® D6K2 з відмінно керованим відвалом

Бульдозер Cat® D6K2 добре зарекомендував себе при кінцевому профілюванні та відрізняється високою паливною ефективністю. В управлінні відвалом використовується технологія, яка доповнює роботу оператора з метою прискорення процесу кінцевого профілювання при менших зусиллях. Завдяки економічному режиму знижується кількість споживаного пального. Cat® D6K2 працює на гідростатичному приводі з системою регулювання тяги, яка мінімізує ковзання гусеничних стрічок при функціонуванні під посиленим навантаженням. Широкі відвали забезпечують можливість обробки більшої площі за один прохід, що гарантує збільшення продуктивності приблизно на 8 відсотків при здійсненні траншейних операцій. Опція ручного регулювання кута нахилу забезпечує оператору можливість контролю нахилу відвалу вперед / назад для максимального збільшення продуктивності при взаємодії зі всілякими матеріалами.

Cat® D6K2 оснащений потужним двигуном Cat® C7.1 ACERT. Двигун має турбонаддув і проміжне охолодження наддувного повітря для більшої потужності і продуктивності. Модернізована паливна система відрізняється поліпшеною функцією фільтрування й зниженою витратою для підвищення експлуатаційного періоду.

Управління здійснюється за допомогою лише одного важеля, також передбачений один важіль для управління відвалом, просторе і комфортабельне місце оператора, а також міцні гусеничні стрічки Cat® для складних умов роботи або ходова частина Cat® System One для зниження погодинних витрат. Машина модернізована для здійснення кінцевого профілювання завдяки другому підтримуючому котку і восьми роликам гусеничної стрічки, що гарантує плавність ходу і збільшення якості профілювання при переміщенні на більш високих швидкостях.

Бульдозер Cat® D6K2 з відмінно керованим відвалом 1
Бульдозер Cat® D6K2 з відмінно керованим відвалом 2
Продуктивний і результативний

Завдяки опції управління відвалом доповнюються дії оператора, що виключає швидку втому і разом з тим збільшує продуктивність робіт за підсумковим профілюванням. Опція управління відвалом залишається включеною, якщо оператор її не відключив. З метою ще більшого підвищення продуктивності механізм органу управління кутом відвалу був спрощений, завдяки чому оператору вдається регулювати нахил відвалу за допомогою налаштування глибини попадання відвалу в процесі занурення важких продуктів або нахилу відвалу для збільшення вантажопідйомності. Більш габаритні відвали VPAT можуть збільшити свою продуктивність до 8%.

Система економ режиму для моделі D6K2 дозволяє заощаджувати близько 18% пального завдяки зниженню швидкості обертання колінчастого вала. Такий режим має два налаштування, які регулюються за допомогою рухомого перемикача дросельної заслінки. Після включення режим економ забезпечує автоматичну підтримку швидкості обертання колінчастого вала на оптимальному рівні, гарантуючи максимальну швидкість і потужність бульдозера.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин