Про компанію

Caterpillar представила новий навантажувач 926M

Caterpillar представила новий навантажувач 926M

Чергова новинка серед малих фронтальних навантажувачів Caterpillar - колісний навантажувач 926M. Техніка призначена для роботи в сільськогосподарській сфері. Серед головних особливостей нової моделі її компактність, економність у витраті палива і кабіна з підвищеним комфортом. При використанні техніки в стандартному режимі ви помітите, що ця модель навантажувача економить близько 10% палива в порівнянні з серією Cat К, але не поступається їй за продуктивністю.

Нова модель Caterpillar досить компактна, з нею зручно працювати на невеликих територіях, в близькості до будівель і навіть у закритих ангарах. В останньому варіанті особливо важливою є відповідність двигуна навантажувача 926M екологічним нормам Tier 4 Final / Stage IV.


На максимальній швидкості двигуна C7.1 ACERT (1800 об./хв) машина Caterpillar 926M досягає потужності в 148 кінських сил. Вибір режиму роботи дозволяє знизити швидкість механізму до 1600 обертів і зменшити витрату палива. Паливний бак навантажувача вміщує 195 літрів, завдяки чому техніку не доведеться дозаправляти під час роботи.

Режим роботи Performance Power Mode дозволяє навантажувачу 926M збільшувати швидкість двигуна і потужність на 12% і 10% відсотків відповідно. Для цього операторові слід натиснути лише одну кнопку на сенсорному екрані управління.


Що стосується кабіни, то головний прогрес - це автоматична система клімат-контролю, яка подбає про комфорт оператора в будь-який час року. За допомогою параболічних дзеркал і задньої камери істотно покращено огляд. Джойстик керування, рульове колесо і підвіски сидіння повністю регулюються і підлаштовуються під оператора 926M. Через додатковий РК монітор, який функціонує на більш ніж 25 мовах, він може стежити за всіма параметрами і станом кожної системи навантажувача.


Колісний навантажувач Caterpillar 926M обладнаний Z-подібним важільним механізмом, тому має здатність не тільки носити вантажі, а й виконувати риючі роботи. Це робить спецтехніку більш продуктивною і універсальною. Для максимальної ефективності машину оснащено електрогідравлічною системою управління, яка налаштовується автоматично. Потік і тиск в новому навантажувачі Cat автоматично змінюється в залежності від навантаження.

Щоб дізнатися більше про новий навантажувач 926M і його наявність, зверніться до офіційного дилера Caterpillar в Україні - компанії Цеппелін Україна.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин