Про компанію

Дилерство Elphinstone

Дилерство Elphinstone

Восени 2020 року концерн Zeppelin підписав дилерську угоду з Elphinstone - австралійською компанією, яка виробляє і збирає важке обладнання для гірничодобувної промисловості.

Elphinstone Pty Ltd є багаторічним авторизованим OEM-виробником Caterpillar®, тобто виробником оригінальних систем або компонентів, які потім використовуються в кінцевому продукті Cat®. Асортимент продукції компанії включає в себе самоскиди, підземні автогрейдери та інше спеціалізоване обладнання для наземних і підземних робіт. Elphinstone Pty Ltd володіє торговими марками Elphinstone, Haulmax, Railmax.

Історія компанії почалася в 1975 році, коли її засновник Дейл Ельфінстоун вперше модифікував обладнання Cat, що було створене для відкритих гірських робіт, для підземного застосування.

Першим продуктом для підземних гірничих робіт, повністю спроектованим і виробленим самим Дейлом Ельфінстоун, став 13-тонний самоскид з віссю копання що зміщується, який був проданий компанії Agnew Mining в 1983 році. Через три роки в Elphinstone були розроблені та виготовлені шахтні навантажувально-транспортні машини (НТМ) для підземних робіт R1500. А вже в 1987 р, компанія відправила на експорт свою першу машину - на молібденовий рудник Хендерсон в штаті Колорадо, США.

Elphinstone як виробник систем і компонентів для Caterpillar продовжували розвивати і вдосконалювати лінійку свого обладнання для підземних гірничих робіт, що призвело до спеціалізації компанії на НТМ і шарнірно-зчленованих самоскидах. Продукція Elphinstone продавалася через дилерів Cat по всьому світу. У період з 1975 по 1995 рік виробник забезпечив своєю підземною технікою 50 об'єктів в Австралії і 35 зарубіжних майданчиків на п'яти континентах.

Автогрейдер Elphinstone

Такий успіх Elphinstone швидко привернув увагу корпорації Caterpillar, і в 1995 р на паритетних засадах було створено підприємство Caterpillar Elphinstone Pty Ltd. П'ять років по тому Caterpillar викупила частку Elphinstone, і в підсумку продукція спільного підприємства стала продаватися під торговою маркою Cat. Однак співпраця двох виробників триває досі. Потрібно відзначити, що за більш ніж 40 років партнерства Elphinstone і Caterpillar було спільно вироблено понад 5000 одиниць техніки.

Сьогодні компанія Elphinstone Pty Ltd продовжує поставляти спеціалізовані рішення і надавати підтримку гірничодобувній галузі в усьому світі. За минулі десятиліття бренд Elphinstone міцно завоював авторитет серед своїх замовників і став синонімом технологій підземного видобутку.

Знайомство Zeppelin з Elphinstone відбулося на виставці BAUMA в 2016 році. Саме тоді Дейл Ельфінстоун поділився з вищим керівництвом європейського промислового концерну планами щодо підземних машин своєї фірми. Далі велися тривалі переговори про співпрацю, і, нарешті, в 2020 році було підписано дилерську угоду, що охоплює всі країни в регіоні Євразія, де є представництва Zeppelin.

В даний час нашим клієнтам з гірничодобувної галузі особливо можуть бути цікаві легендарні автогрейдери Elphinstone для підземних робіт, які здобули популярність на світовому ринку. Для відкритих гірничих робіт на окремих територіях Євразійського регіону будуть доречні самоскиди Haulmax серії 3900 - високопродуктивні машини з корисним навантаженням 90 т і максимальною швидкістю майже 80 км / год, які були спеціально розроблені для перевезень матеріалів на великі відстані та доступні в різних конфігураціях залежно від типу робіт.

Крім високої якості, одним з основних переваг продукції Elphinstone є той факт, що всі машини виробника сконструйовані з використанням максимальної кількості компонентів Cat. Таким чином, замовники можуть не турбуватися про післяпродажне обслуговування техніки даного бренду: компанія Zeppelin як офіційний дилер Caterpillar гарантує консультаційну та інженерну підтримку, сервісні послуги та наявність оригінальних запасних частин.

Поява в продуктовому портфелі Zeppelin бренду Elphinstone ще більше розширює можливості нашої компанії з комплексного обслуговування своїх замовників зі сфери гірської промисловості.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин