Про компанію

Щорічна зустріч дилерів Hermann Paus Maschinenfabrik GmbH

Щорічна зустріч дилерів Hermann Paus Maschinenfabrik GmbH

16-17 березня відбулася Щорічна зустріч дилерів Hermann Paus Maschinenfabrik GmbH. Продукція компанії - будівельні машини, самоскиди, підйомники для ухилів, підйомні робочі платформи і крани. Крім того, Paus виробляє машини, розроблені спеціально у відповідності з вимогами гірничодобувної промисловості і тунелебудівництва, як, наприклад, машини для перевезення важких вантажів, колісні навантажувачі, багатофункціональні машини і самоскиди великої вантажопідйомності. Цеппелін Україна є офіційним представником Paus вже більше року.

На зустрічі дилерів, концерн Zeppelin GmbH представляли Юрген Леман - директор підрозділу сервісу гірської спецтехніки, Вардан Симонян - керівник відділу запасних частин і післяпродажного обслуговування клієнтів, Володимир Шмідт - директор підрозділу гірської і кар'єрної техніки Цеппелін Русланд та Колодкин Сергій - менеджер по роботі з ключовими клієнтами підрозділу підземної техніки Цеппелін Україна.


В ході конференції представники дилерських компаній обмінювалися досвідом основних досягнень 2016 року й ділилися планами на наступний рік. Також, учасники ознайомилися з оновленнями для ряду моделей спецтехніки, взяли участь в тест-драйві. Ознайомитися з машинами, які представили дилерам можна тут.

 

Особливий інтерес у гостей конференції викликала презентація нової моделі Paus MinCa 5.1. Ця машина виготовлена на основі надійної концепції MinCa 18A. З її компактними габаритами 3.998 мм x 1.750 мм і вантажопідйомністю в 1.200 кг MinCa 5.1 прекрасно підходить для перевезення людей і матеріалів навіть у шахтах з малим перерізом.

Виробник MinCa 5.1 намагається відійти від дизельного палива на користь електрики для підземних машин, тому є декілька варіантів приводу для даної моделі:

  • дизельний двигун з гідростатом;

  • електродвигун з батареєю і послідовним гібридом;

  • повне живлення від батареї.

    

Крім техніки на зустрічі дилерів Hermann Paus Maschinenfabrik GmbH торкнулися теми використання технологій хмарного зберігання даних для обміну інформацією і поговорили про використання соціальних мереж і цифрових засобів комунікації в роботі.

Сподіваємося, що подібні зустрічі стануть відмінним стимулом для розвитку всієї дилерської мережі і поліпшення якості післяпродажного обслуговування клієнтів.


За свою більш ніж сорокарічну історію, компанія Hermann Paus Maschinenfabrik GmbH, розташована в м. Емсбюрен (район Емсланд), Німеччина, заслужила почесне місце в міжнародному машинобудуванні.

З моменту заснування в 1968 році Германом Паусом, компанія постійно розвивалася і вдосконалювала свою продукцію. Спочатку основним завданням компанії було виробництво будівельної техніки (колісних навантажувачів і самоскидів). У наступні роки одними з основних напрямків стали розвиток і виробництво транспорту для гірничодобувної промисловості і тунелебудівництва, а також підйомників для ухилів, підйомних майданчиків і кранів. Заснувавши Представництво компанії в Москві (2001 рік), а також Збутову компанію в столиці Чилі - Сантьяго (2003 рік), підприємство ще більш підкреслило свою міжнародну орієнтацію.

З Емсланд поставки машин здійснюються по всьому світу, збут при цьому забезпечується всесвітньою дилерською мережею. І це виправдано, оскільки частка експорту підприємства становить близько 70 відсотків.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин