Про компанію

Фінансові результати концерну Цеппелін в 2016

Фінансові результати концерну Цеппелін в 2016

У 2016 фінансовому році оборот концерну склав 2,36 мільярда євро, а прибуток до виплати податків - 85,9 мільйонів євро. Ці показники означають більше 5% зростання у порівнянні з минулим роком і значно перевершують очікування.

Незважаючи на складну ситуацію на деяких ринках, компанії вдалося дотриматися запланованого курсу. Але, як зазначає керівництво, без ініціативності, старанності і цілеспрямованості співробітників всіх бізнес-одиниць концерну Zeppelin таких відмінних результатів по концерну за останні п'ять років не вдалося б досягти, а також збільшити показники в 2016 році.

«Ми будемо раді разом з вами прагнути до досягнення загальних цілей і в поточному фінансовому році. Ще раз дякуємо вам за активну участь в житті концерну Zeppelin!» - зазначають представники наглядової ради концерну.



Про концерн Цеппелін

Обсяг продажів концерну Zeppelin, на 190 підприємствах якого в різних країнах світу зайняті 7 646 співробітників, в 2016 фінансовому році склав 2,36 млрд євро.

Співпраця між підрозділами концерну Цеппелін здійснюється в рамках керуючого холдингу і шести стратегічних бізнес-одиниць: СБО Будівельна техніка в країнах ЄС (продаж і обслуговування будівельної техніки), СБО Будівельна техніка в країнах СНД (продаж і обслуговування будівельнох та сільськогосподарської техніки), СБО Оренда техніки (оренда техніки і проектні рішення для будівництва та промисловості), СБО Силові установки (силові і енергетичні установки), СБО Промисловий інжиніринг (інжиніринг і виробництво промислового обладнання) і СБЕ Z Lab (нові цифрові бізнес-моделі).

Zeppelin GmbH є холдинговою компанією концерну з юридичною адресою у Фрідрихсхафені і центральним офісом у Гархінгу.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин