Про компанію

Гідравлічні екскаватори Cat® 6015B – більша продуктивність при менших витратах

Гідравлічні екскаватори Cat® 6015B – більша продуктивність при менших витратах

Спроектований на основі міцного і високопродуктивного Cat® 5110B гірський екскаватор Cat® 6015 B має кращі робочі характеристики, ніж його стотонні аналоги. Це стало можливим завдяки використанню найбільш потужних двигунів в класі, великих ківшів, які входять в базову комплектацію, а також вантажопідйомності 14,6 тонн. Конструкція дає можливість мінімізувати робочі цикли і оптимізувати число проходів при завантаженні самоскидів вантажопідйомністю 55, 65 і 90 тонн.

Екскаватор працює на одному двигуні Cat® C27 ACERT, номінальна потужність якого 606 кВт. Як у всіх гірських машинах, чим більше потужність двигуна, тим вище сила копання і коротше цикл. Збільшенню ефективності сприяють включені в стандартну комплектацію великі ківші – 8,1 м3, які доповнені безударною системою фіксації Cat® C70 – спеціальне оснащення для землерийних пристроїв. Cat® 6015B зі стандартним ківшом спроектований для завантаження самоскида Cat® 773 за чотири проходи, Cat® 775 – за 5 проходів, а Cat® 777 – за 7.

Результативність функціонування

6015B – це потужна машина, яка відома своєю продуктивністю. Компанія Caterpillar поєднує фірмові технології управління двигуном, опцію плаваючої позиції стріли, яка рекуперує енергію мастила в контурі стріли для розвантаження двигуна, механізм охолодження мастила, який не залежить від системи охолодження двигуна, а також опцію рекуперації енергії поворотного пристрою через закритий контур повороту платформи. Все це дає можливість збільшення паливної продуктивності.

Гідравлічні екскаватори Cat® 6015B – більша продуктивність при менших витратах  1
Гідравлічні екскаватори Cat® 6015B – більша продуктивність при менших витратах  2

Система автоматичного розподілу Cat® забезпечує можливість експлуатації гідравлічного насоса більш продуктивно, мінімізуючи енергетичні й паливні витрати. Завдяки унікальній технології пріоритетних клапанів компенсації тиску вдається досягти рівномірності розподілу витрат гідравлічного мастила відповідно до потреби в ньому. Так, при одночасному здійсненні кількох дій пріоритет функцій обладнання визначається в автоматичному режимі. Завдяки цьому вдається досягти плавної безперебійної роботи і бездоганної керованості. Система компенсації тиску і витрати гарантує виключно ту витрату, яка необхідна. Завдяки цьому вдається знизити накопичення тепла і значно уповільнити знос складових деталей.

Надійність використання

Машина розроблена на основі надійної, зносостійкого і довговічної платформи 5110B. У механізмі всієї машини використовуються перевірені деталі Cat®.

Передня частина екскаватора, незважаючи на свою невелику вагу, досить міцна і надійна. Це забезпечує короткий час робочого циклу. Стріла і рукоять зроблені зі сталі високої якості і масивних литих компонентів. Вони скріплені між собою і проходять термічне зняття залишкової напруги для досягнення оптимального експлуатаційного періоду механізму, стійкості до ударних навантажень і виходу з ладу в складних умовах виїмки продукту. Максимальна міцність забезпечується коробчатим перетином деталей, а литі складові для складних умов застосування в місцях високого навантаження гарантують високий рівень надійності.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин