Про компанію

Гідроножиці Cat® серії S2000 / S3000 прискорюють виконання первинного знесення і обробку брухту

Гідроножиці Cat® серії S2000 / S3000 прискорюють виконання первинного знесення і обробку брухту
Навісні гідроножиці S2000 / S3000 можуть виконувати роботи по обробці брухту і знесення побудов. Кріпляться вони на гідравлічні екскаватори і завдяки оптимальному балансу зусилля і маси збільшують ефективність і зменшують робочий цикл.


Останні моделі були значно зміцнені і тепер мають можливість встановлюватися на рукояті або стріли. Гідроножиці S2000 / S3000 мають функцію захисту щелепи, а також можуть бути в прямій конфігурації або в конфігурації з повним поворотом. Тепер оператор зможе міняти положення обладнання без зміщення машини.

З метою підняття рівня продуктивності і ефективності різання, механізм нової моделі гідроножиць оснащений прямою нижньою і вигнутою верхньою щелепою.

Компанія Cat винайшла новий пробиваючий наконечник закріплений на верхній щелепі, який значно збільшив ефективність виконання трудомістких завдань. Він також є своєрідним захистом для рухомої частини щелепи, нівелюючи тертя. Ще однією особливістю є вигнута щелепа, яка в поєднанні зі збільшеним розкриттям додає зусилля різання.

Низький профіль гідроциліндра заднього ходу значно покращує оглядовість оператора, а додаткова потужність робить машину більш маневренною в невеликих просторах. Термін експлуатації нових гідроножиць став набагато більше, так як були встановлені леза з чотирма поверхнями різання. У міру зношування щелеп буде затягуватися шарнірний вузол, що при роботі у важких умовах гарантує їх оптимальне розташування.

Легована сталь, з якої виготовлена нова серія гідроножиць, має підвищену витривалість до деформації, покращений кордон міцності, а також твердість, яка перевищує твердість сталі типу Т1. Ці удосконалення значно збільшують термін експлуатації. Весь технічний огляд і заміна зношених деталей проводитися легко і оперативно.

Нова серія гідроножиць S2000 / S3000 може встановлюватися як на екскаватори виробництва Caterpillar, так і на інші марки. Експлуатаційна маса - від 30 до 85 тонн і більше.

Як і всі гідроножиці Cat®, нова серія гідроножиців S2000 / S3000 може встановлюватися як на екскаватори виробництва Caterpillar, так і на інші марки. Сюди входить і консультативні та технічні послуги, а також навчання операторів.
до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин