Про компанію

«Випробування CAT® – Разом ми впораємося ™» проведення свята ліхтарів у віддалених куточках Китаю

«Випробування CAT® - Разом ми впораємося ™» проведення свята ліхтарів у віддалених куточках Китаю

Виявляється, достатньо всього одного генератора компанії Caterpillar, щоб осяяти нічне небо в одному з ізольованих поселень Піднебесної.

Зовсім недавно жителі села Юху (провінція Юннань) змогли стати свідками підготовки і проведення свята Ліхтарів, яке вперше було організовано в їх поселенні. У Китаї цей день - символ супутньої удачі і багаторічного процвітання. Щорічно у всіх куточках країни запалюється тисячі ліхтариків, для того щоб відсвяткувати довгоочікуваний прихід весни.

  

«Свято ліхтарів» - це новий епізод із серії «Випробування Cat® - Разом ми впораємося ™». Щоб поглянути на підготовку жителів до традиційного китайського свята, витоки якого були закладені ще більше двох тисяч років тому, подивіться відеоролик:

Підтримка цієї традиції в Юху стала для організаторів непростим завданням. Поселення знаходиться високо в горах, де температура повітря досягає досить низьких показників. Крім цього практично кожна з 390 сімей використовує електрику для побутових цілей. Для таких умов підібрати технічне рішення досить складно. Але генераторна установка Cat®, потужністю 252 000 Вт, гідно витримала цей іспит і стала джерелом електроенергії для вуличного освітлення Юху.

За півтора тижні жителями села було розміщено понад вісім тисяч ліхтарів, протяжність проводів яких склала близько 12 км (7,5 милі). Виявивши професіоналізм і справжню командну роботу, генераторна установка Cat® була доставлена на Снігову гору Нефритового дракона, на схилі якої й розташовується село (2408 метрів над рівнем моря). Незважаючи на скрутні кліматичні умови, агрегат прекрасно впорався зі своїм завданням і виправдав заявлену високу якість.

Детальну інформацію про генераторні установки Caterpillar та умови їх придбання читайте на сайті power-ua.com.


до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин