Про компанію

Історія створення легенди: особливості Cat® D10T2 (частина 3)

Історія створення легенди: особливості Cat® D10T2 (частина 3)

Об’єднання електронних систем машини Cat® D10T2 забезпечує їм співпрацю єдиною спільною системою. Ця співпраця елементів управління, гарантує сучасну "інтелектуальність" бульдозера та полегшує роботу операторів. Встановлена інноваційна система AutoCarry™ здійснює автоматичне керування відвалом при перенесенні грунту в процесі здійснення робіт.

    

Зручне керування створене на основі швидкості руху бульдозера і прослизання гусеничних стрічок. Зворотний зв'язок здійснюється за допомогою приймача, який знаходиться на шасі глобальної навігаційної супутникової системи (GNSS). Показник стабілізації відвалу автоматично коригується щоб забезпечити прийнятний рівень проковзування гусениць для досягнення максимальної продуктивності. Ця функція допомагає покращити роботу оператора при перенесенні великих обсягів грунту на відстань понад 30,5 метрів.


Встановленні сучасні технології підвищують продуктивність роботи бульдозера Cat® D10T2, а саме:

  • Adaptive Load Select (адаптивний вибір навантаження);

  • Automatic Ripper Control (автоматичне управління розпушувачем).

Система Cat MineStar™ дає можливість спостерігати за всіма процесами: починаючи зі спостереження за ресурсами на робочій зоні до багаторівневої системи управління дистанційного керування парком техніки.

Варіанти спорядження - Fleet, Terrain, Detect, Health і Command можна використовувати по одинці або в сукупності, що забезпечує універсальність і масштабування виробництва, підвищує ефективність і безпеку здійснених робіт.

Сучасна машина Cat® D10T2 продовжує лінійку високоефективної техніки Cat® D10 в різних сферах робіт, включаючи гірничодобувну промисловість, дорожню галузь та будівництво.


Компанія Caterpillar Inc. створила бульдозер з найсучаснішими технічними та електронними інноваціями з метою ефективного використання ресурсів та зниження шкідливого впливу на зовнішнє середовище.

Ознайомтеся з всією технікою Cat® від офіційного дилера — компанії Цеппелін Україна в каталозі спецтехніки.


до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин