Про компанію

IV Міжнародна спеціалізована виставка Mining & Minerals Expo 2019

IV Міжнародна спеціалізована виставка Mining & Minerals Expo 2019

Минулого тижня з 5 по 7 листопада у Києві проходила IV Міжнародна спеціалізована виставка гірничодобувної промисловості Mining & Minerals Expo 2019. Виставка відбулася у рамках ХVII Міжнародного форуму «Паливно‑енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».

Компанію “Цеппелін Україна” представляв Департамент з продажу гірничої техники разом з діловим партнером - компанією JDT, яка є одним зі світових лідерів з виробництва ланцюгової продукції.

IV Міжнародна спеціалізована виставка Mining & Minerals Expo 2019  1
IV Міжнародна спеціалізована виставка Mining & Minerals Expo 2019  2
IV Міжнародна спеціалізована виставка Mining & Minerals Expo 2019  3
IV Міжнародна спеціалізована виставка Mining & Minerals Expo 2019  4

Одним з основних завдань, які ставили перед собою організатори виставки Mining & Minerals Expo 2019, був розвиток та реалізація експортного потенціалу вітчизняних підприємств, які спеціалізуються на гірничому обладнанні та технологіях. З цією метою за сприяння профільних державних органів влади до заходу були залучені іноземні торговельні делегації.

Стрімкий розвиток інноваційних засобів виробництва, посилення вимог до виробничої та екологічної безпеки у світовому масштабі створюють умови для вдосконалення гірничодобувної галузі на всіх рівнях. Виставка Mining & Minerals Expo 2019 стала чудовою нагодою для технологічного та технічного оновлення гірничодобувної галузі України, інтенсифікації видобутку корисних копалин, росту об'ємів гірничого виробництва, підвищенню якості продукції.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин