Про компанію

Як зменшити витрату палива?

Як зменшити витрату палива?

Хоча підвищення продуктивності автопарку багато в чому залежить від специфіки вашого підприємства, є кілька універсальних кроків, які можна зробити, щоб знизити витрату палива:

1. Контролюйте використання палива

Отримати найбільш точні показники витрати палива можна за допомогою систем Cat® Product Link ™ і VisionLink®.

Product Link ™ - це бортова система, яка автоматично збирає дані під час роботи вашої машини.

VisionLink® - це веб-додаток, що дозволяє отримати доступ до даних і побачити їх в простій формі звіту. Доповідь системи VisionLink® включатиме в себе інформацію про безліч факторів, включаючи споживання палива машиною і дії операторів. Використовуйте ці дані, щоб встановити вихідні характеристики, визначити можливості для поліпшення, поставити цілі і виміряти прогрес.  

   

2. Усуньте непотрібний час простою

Ваша персональна панель управління VisionLink® і звіти покажуть вам, коли машини простоюють найбільше. Грунтуючись на цих даних, ви можете визначити який рівень простою є надмірним і як його зменшити. Це заощадить паливо, яке може бути використане для продуктивної роботи.

3. Відстежуйте ефективність оператора

Порівняйте звіти VisionLink® про витрату палива при роботі різних операторів. Якщо є істотне перевищення норми одним із співробітників, приділіть час на його підготовку та навчання.  


4. Завершіть плановий ремонт

Устаткування, яке не працює при оптимальної продуктивності не може ефективно спалювати паливо. Приділіть увагу своєчасному і якісному сервісу спецтехніки у офіційного дилера. Так, ви забезпечите не тільки економію палива, але і зведете до мінімуму час простою спецтехніки.

5. Слідкуйте за навантаженням ваги на вантажних автомобілях

Cat® Connect PAYLOAD дозволяє операторам переглянути дані, не виходячи з кабіни, щоб переконатися, що вони працюють з оптимальним навантаженням і повністю використовують паливну продуктивність.

    

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин