Про компанію

Коли застосовується відновлення посадкових місць за допомогою наплавлення-розточення?

Коли застосовується відновлення посадкових місць за допомогою наплавлення-розточення?

Рухливі комплекси категорії WS відносяться до групи «металообробні верстати для обробки методом видалення стружки».

Всі ці пристрої призначені для ремонту циліндричних отворів (петлі, втулки тощо) безпосередньо на будівельному майданчику або в його межах без транспортування відремонтованої деталі в майстерню та необхідності її установки на стаціонарні верстати.

Ці маніпуляції вкрай необхідні під час ремонту несучих елементів обертових частин великогабаритної дорожньо-будівельної техніки, включаючи екскаватори, крани, промислове обладнання та інше (суднові двигуни, реактори тощо), які є частиною стаціонарних систем і їх компонентів, транспортування і демонтаж яких гостро необхідний.

Дані верстати монтуються безпосередньо на оброблюваному отворі незалежно від їх розміщення.

Коли потрібен верстат?

Тривале функціонування обладнання з великими зазорами в стиках палець-втулка або використання робочих частин верстата не за призначенням (високі ударні навантаження) та погане мастило сприяють швидкому зносу посадкового місця за втулкою. В результаті зношуються пальці та втулки. Навіть після установки нових пальців і втулок настане швидка поломка.

Для здійснення даних маніпуляцій необхідно високоточне обладнання в поєднанні з потужним зварювальним апаратом і розточувальним верстатом.

Мобільність

Мобільність пристрою дозволяє його експлуатувати безпосередньо на автомобілі та на окремо знятому фрагменті. Це означає, що робота може здійснюватися як при виході до машини, так і безпосередньо в майстерні, що виключає витрати клієнта на виїзд механіка.

Більше про сервіс від Цеппелін Україна за посиланням: https://zeppelin.ua/service/

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин