Про компанію

Комфортна кабіна техніки Cat®

Комфортна кабіна техніки Cat®

Виконання завдань будівельної та сільськогосподарської галузі потребує особливої уваги з боку оператора. Дуже важливо, щоб він міг повністю зосередитися на роботі і не відволікався. В комфортних кабінах спецтехніки Caterpillar кожна деталь продумана до дрібниць. Такий підхід дозволяє забезпечити максимальну продуктивність працівника і звести до мінімуму шкідливий вплив сидячої роботи на його здоров'я. Розглянемо докладніше демонстрацію кабіни Cat®.


Комфортне сидіння. Широка кабіна забезпечує вільний простір для повороту крісла з одного робочого положення в інше. Сидіння з пневматичною підвіскою зменшує навантаження на хребет, що істотно знижує стомлюваність оператора. Зручні підлокотники легко фіксуються на потрібній висоті. Для безпеки працівника крісло оснащується спеціальним індикатором, який блокує роботу гідравліки, якщо оператор залишає робоче місце.

Зручне розташування органів управління. Система управління спецтехніки Caterpillar відрізняється простотою, ергономічністю і чутливістю. Розташування робочих органів дозволяє оператору прийняти зручну позу при роботі. Працівникові не доведеться прикладати велику кількість зусиль для управління технікою. Плавний рух пальців - і машина готова виконувати поставлені завдання. Всього одним натисканням кнопки можна перемикати навісні інструменти або швидкість ходу.

   

Інформативна панель управління. Цифровий дисплей поєднує в собі цифрову систему моніторингу, що представляє максимально детальну інформацію про стан машини. Під час роботи оператор може контролювати всі індикатори і стежити за станом техніки. Вихід показників за межі норми буде моментально помічений. Працівник зможе оперативно відреагувати, скорегувати або зупинити роботу машини. Так, кількість простоїв техніки буде зведено до мінімуму.

Широкий огляд. У більшості моделей Cat® зігнуте переднє скло, яке не тільки збільшує кут огляду, а й розширює внутрішній простір. Заднє скло обладнане склоочисником, який охоплює максимальну площу поверхні вікна. Це дозволяє техніці працювати в запорошених умовах, під час дощу та снігопаду. Також заднє скло легко відкривається для провітрювання кабіни. На даху передбачені водовідводні канали і відступи, що дозволяє зберігати вікна чистими і захищає оператора від відблисків. У додатковій комплектації машина може оснащуватися камерою заднього виду для поліпшеного огляду.

   

Клімат-контроль. Кожна модель спецтехніки Caterpillar обладнана потужним кондиціонером. Він забезпечує циркуляцію повітря, регулювання температури і знижує рівень запотівання. Повітрозабірник розташований вгорі кабіни, що мінімізує попадання пилу.

Ви ознайомилися з загальним описом кабіни Caterpillar. Але, в залежності від виду спецтехніки, у кожної машини є свої особливості. Наприклад, на екскаватор-навантажувачах Cat®, крісло повертається на всі боки. Дізнатися, як обладнана кабіна потрібної вам спецтехніки можна у представників компанії "Цеппелін Україна" за номером 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин