Про компанію

Компанія «Цеппелін Україна» нагородила переможців Всеукраїнської олімпіади з проектного менеджменту

Компанія «Цеппелін Україна» нагородила переможців Всеукраїнської олімпіади з проектного менеджменту
У Zeppelin працюють тільки найкращі фахівці - це основоположний принцип підбору кадрів в компанії. Адже від їх знань, кваліфікації і підходу до роботи безпосередньо залежить якість нашої роботи, а значить, і послуг, що надаються нашим клієнтам. Саме тому компанія «Цеппелін Україна» уклала партнерство з одним з кращих вузів України - КНУ ім. Шевченка, надаючи кращим студентам можливість проявити себе на практиці.



Однозначно успішними стали результати такої співпраці з факультетом інформаційних технологій КНУ ім. Шевченка, сповідують найсучасніші підходи до навчання. Після проходження практики в «Цеппелін Україна» наші ряди поповнили два перспективних молодих співробітника, які вже зробили свій внесок у розвиток компанії. Ми в черговий раз переконалися, що в Україні є молоді фахівці, яких уже сьогодні можна назвати професіоналами найвищого класу.


Одним з елементів стратегії пошуку молодих талантів для нашої компанії стала наша допомога в проведенні Всеукраїнської олімпіади з проектного менеджменту, яку організував факультет інформаційних технологій. Представники «Цеппелін Україна» нагородили переможців конкурсу, побажавши їм не тільки успіхів у навчанні, а й успішної реалізації отриманих знань і навичок на практиці. Кращі студенти факультету отримають можливість стати членами команди «Цеппелін Україна», а наша компанія поповнить ряди співробітників молодими і талановитими фахівцями.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин