Про компанію

Лекція «Зовнішньо-економінчні відносини та логістика»

Лекція «Зовнішньо-економінчні відносини та логістика»

На запрошення Національного Університету Біоресурсів та Природокористування України, 15 квітня Костянтин Шеліпов, керівник відділу післяпродажної підтримки дивізіону будівельної та кар’єрної техніки Цеппелін Україна, провів відкриту онлайн лекцію. Темою лекції були зовнішньоекономічні відносини та логістика. Захід був організований для студентів 3-го курсу факультету «Аграрний менеджмент», але до нього також приєдналися студенти старших курсів та магістратури.

В рамках лекції студенти отримали корисну практичну інформацію, що дозволить їм у майбутньому краще адаптуватись до процесів потенційних роботодавців. Мова йшла про застосування правил міжнародної торгівлі Incoterms, про побудову бізнес-процесів, пов’язаних з логістикою, про нюанси роботи з товаросупровідними документами та митним оформленням в Україні.

Важливою була й можливість розповісти майбутнім фахівцям про цінності та привабливість Цеппелін Україна як роботодавця. Слухачі виявили зацікавленість, тому замість відведених 40 хвилин лекція тривала 1 годину 20 хвилин. Для нас розуміння необхідності та бажання ділитися накопиченим досвідом з майбутніми поколіннями фахівців є частиною соціальної відповідальності компанії!

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин