Про компанію

Мехобробка та відновлення деталей спецтехніки з надточним верстатом Rottler EM105H

Мехобробка та відновлення деталей спецтехніки з надточним верстатом Rottler EM105H

Для забезпечення швидкої і якісної механічної обробки базових корпусних деталей та двигунів розміром до 20 циліндрів, які використовуються в машинах для землерийних робіт в гірничій, будівельній, сільськогосподарській промисловості, енергетичних галузях та на промислових судах, в Україні було встановлено верстат Rottler EM105H.

Верстат з числовим програмним управлінням в автоматичному режимі забезпечує розточку блоків циліндрів, шліфування поверхонь, контурне фрезерування та обробку співвісних отворів. Унікальною особливістю верстата є його висока точність позиціонування робочих інструментів та універсальність, яка дозволяє за одну установку провести увесь комплекс вимірювальних, розточних та шліфувальних робіт з дотриманням допусків і стандартів САТ. Це зменшує на дві третини витрату часу на механічну обробку та прискорює ремонт двигуна, що, в свою чергу, дозволяє повністю відновити заводські характеристики двигуна та швидше запустити машину в роботу, зменшивши час вимушеного простою під час ремонту.

У сервісних центрах «Цеппелін Україна» вже можно замовити механічну обробку та відновлення блоків циліндрів, головок блоку циліндрів, колінчастих валів та інших деталей!

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин