Про компанію

Металеві конструкції вантажно-доставкових машин R2900G

Металеві конструкції вантажно-доставкових машин R2900G

Відрізняються виключною міцністю та колосальним робочим потенціалом в будь-яких умовах експлуатації

Конструкція рами

Характеризується використанням міцних складових, що дозволяють добитися максимально тривалого експлуатаційного періоду за умови виконання складних навантажувальних завдань. В процесі проектування та виготовлення власних рам і металевих виробів компанія Caterpillar використовує інноваційні системи. В ході розробки широко застосовується комп'ютерне моделювання та аналіз способом кінцевих елементів FEA.

Сталева рама

Зносостійка конструкція сталевої рами розроблена так, щоб з легкістю витримувати скручуючі моменти, скручуючу напругу і вібрації, які спостерігаються в момент навантаження.

Стріла

Високоміцна стріла, виготовлена з високоякісної сталі, здатна витримувати величезну напругу в процесі навантаження, відрізняючись при цьому високим рівнем міцності та зносостійкості. Великий виліт і висота вивантаження досягається шарнірно-важільним механізмом, що дозволяє в рази збільшити продуктивність. Опускання стріли в момент технічного обслуговування виключається завдяки пальцям ковша.

Металеві конструкції вантажно-доставкових машин R2900G 1
Металеві конструкції вантажно-доставкових машин R2900G 2
Портал

Портал, що включає в себе чотири листи, виступає надміцною основою для стріли, циліндрів і Z-подібної системи важеля конструкції. Рама навантажувача створена з метою поглинання крутних моментів, ударів і зусиль, якими супроводжується навантаження.

Лита сталева поперечна балка

Характеризується високим рівнем міцності щодо скручуючих навантажень і ударних впливів. Це дозволяє зберегти співвісність зазорів кріплень і продовжити період служби складових деталей.

Z-подібна шарнірно-важільна система повороту ковша

Завдяки геометрії важільного механізму вдається досягати високого виривного зусилля і збільшеного кута запрокидування ковша для максимального наповнення і збереження вантажу.

Ущільнені шарніри

Ущільнені пальці з буртиками використовуються у всіх шарнірах кільця і стріли, що дозволяє в рази підвищити робочий потенціал. Це дає можливість зниження витрат на техобслуговування і підвищення його інтервалів. Шарніри зберігають мастило і запобігають потраплянню бруду.

Шарнірне зчленування рами

Характеризується рознесеним механізмом зі збільшеним зазором між верхнім і нижнім вушками, завдяки чому розподіляється напруга і зростає робочий потенціал підшипників. Товщина листів збільшена з метою зниження прогину. Завдяки широким вирізам забезпечується ідеальний сервісний доступ. Верхні і нижні пальці шарнірного зчленування дозволяють опиратися на роликові підшипники з метою розподілу навантажень по величезній площі. Попередній натяг задається за допомогою спеціальних прокладок, що знижує тимчасові витрати на техобслуговування. Передбачено стрижневий стопор, що запобігає складанню напіврам при технічному сервісі.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин