Про компанію

Модельна лінійка канатних екскаваторів CAT®

Модельна лінійка канатних екскаваторів CAT®
Cat 7295

Екскаватор 7295 розроблений спеціально для експлуатації в кар'єрах відкритого типу гірничодобувної сфери при виконанні робіт з вилучення та завантаження розкривних порід та руди.

Найбільша продуктивність машин 7295 досягається в процесі експлуатації з великою кількістю матеріалів, коли кар'єрні моделі показують найвигідніше співвідношення продуктивності до експлуатаційних витрат. Об'єм ковша екскаватора оптимізований для спільного функціонування з самоскидами Cat 785D та Cat 789C, дозволяючи здійснити повне завантаження техніки за три та чотири цикли.

Екскаватор оснащений електроприводом змінного струму, який, порівняно з аналогічною технікою постійного струму, дозволяє збільшити робочу швидкість, підвищити загальний коефіцієнт продуктивності машини та зменшити витрату електрики до 10%.

Cat 7495

Модель Cat 7495 відрізняється вантажопідйомністю 109 тонн та обладнана ковшем 30,6 – 62,6 кубічних метрів. Розроблено спеціально для застосування у складних експлуатаційних умовах при роботах із вилучення та транспортування в техніку розкривних порід та руди великих обсягів. Таке спецобладнання створено для спільної взаємодії із самоскидами Cat 795 F та 797 F.

Повне завантаження даних машин займає 3 і 4 цикли відповідно і вимагає мінімум часу. Застосування для експлуатації обладнання електроприводу змінного струму та безліч технологічних та конструктивних рішень дозволило збільшити ефективність застосування екскаваторів завдяки підвищеній швидкості опускання стріли та повороту платформи.

Машина оснащена кабіною інноваційної конструкції з чудовою видимістю з високим ступенем комфорту оператора. Продаж машин цієї моделі можливий з різним виконанням механізму напору. Замовник може вибрати канатне виконання або інноваційну технологію HydraCrowd.

Модельна лінійка канатних екскаваторів CAT® 1
Модельна лінійка канатних екскаваторів CAT® 2
Cat 7495 HD

Машини цієї моделі відрізняються вантажопідйомністю 81 т за вагою близько 1300 т і адаптовані для спільного застосування з кар'єрними моделями Cat 793D та 795F.

Кратний об'єм ковша екскаватора та кузова самоскида дає можливість здійснювати повне завантаження лише за 3 та 4 цикли. Для використання техніки на різному ґрунті продаж екскаваторів від компанії «Цепелін Україна» передбачає можливість комплектації ходової частини екскаватора гусеничними траками різної ширини.

Екскаватор оснащений двома приводними двигунами ходу із автономними редукторами планетарного вигляду. Платформа повертається за допомогою двох двигунів незалежного типу і ще один призначений для приведення в дію пристрою підйому.

Централізований механізм автоматичного змащування гарантує підвищену експлуатаційну адаптивність та полегшує в рази здійснення ТО.

Cat 7495 HF

Екскаватор канатного типу 7495 HF на відміну від моделі 7495 оснащений гусеничними траками, завдяки чому істотно знижується величина питомого тиску, що надається на ґрунт і збільшується ефективність техніки при експлуатації на найрізноманітнішому ґрунті.

Обладнаний ковшем FastFil з трапецієподібним пристроєм екскаватор характеризується мінімальним часом навантаження ковша. Разом з тим, трапецієподібна конструкція виключає ймовірність формування прогалин ззаду і значно збільшує коефіцієнт його наповнення.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин