Про компанію

Модельний ряд навантажувачів Cat серії D2 отримав поновлення

Модельний ряд навантажувачів Cat серії D2 отримав поновлення
Всі шість моделей фронтальних навантажувачів, представлених Caterpillar в D2 Series, зазнали модернізації. В результаті кожна з машин тепер зможе похвалитися більш просторою кабіною оператора з новим проекційним дисплеєм, а також проростанням продуктивності при одночасному розширенні функціональних можливостей.

У базову комплектацію кожної моделі серії D2 входить новий економічний дизельний мотор C3.8, що відрізняється істотно зниженим рівнем токсичності вихлопних газів, який відповідає вимогам норм з охорони навколишнього середовища та Tier4Final StageIV. При цьому, потужність двигуна для машин 272D2, 297D2 і 299D2 складе 98 кінських сил, а моделі 272D2 ХНР, 297D2 ХНР і 299D2 ХНР будуть комплектуватися його 110-ти сильною модифікацією.


Ексклюзивний рідкокристалічний дисплей з 5-ти дюймовим кольоровим екраном має дружній і зрозумілий інтерфейс і надає оператору можливість керувати майже 50-ма робочими параметрами. Це дозволяє гнучко налаштовувати роботу навантажувачів в залежності від умов роботи, виконуваних операцій та інших вподобань оператора. Крім цього, на монітор виводяться основні параметри роботи машини, такі як показники тахометра, температура робочої рідини в системі охолодження, рівень палива та інші корисні дані. Моделі з індексом ХНР в базовій комплектації оснащуються камерою заднього виду, зображення з якої також виводиться на робочий дисплей.

Модернізація системи охолодження двигуна внесла в конструкцію фронтальних навантажувачів додаткову систему контролю та регулювання потоку охолоджуючого повітря. Це в сукупності з іншими поліпшеннями дозволило виробникам домогтися 8-ми відсоткового приросту номінальної вантажопідйомності, яка тепер складе від 1542 кг для самої малої моделі навантажувача (272D2) до 2177 кг для моделі 297D2 ХНР.

Варто також відзначити і модернізовану конструкцію торсійної підвіски, яка тепер забезпечує більш якісне поглинання ударів і дозволяє рівномірно розподілити навантаження по всій силової конструкції навантажувача. При цьому, виконання операцій на більш високих робочих швидкостях стало значно ефективнішим.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Навантажувачі фронтальні.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин