Про компанію

Модульна система редуктора CST

Модульна система редуктора CST

Конструкція даного редуктора включає в себе три блоки. Завдяки цьому у всіх системах з однаковим функціоналом задіюються однакові блоки живлення і вихідні елементи. Вибір між системами кутового (конічного планетарного) та планетарного редуктора визначається центральним блоком. В якості приводу конвеєра застосовується планетарний або конічний редуктор. Конічний планетарний редуктор представляє собою 4-ступінчастий механізм, що включає в себе ступінь конічної передачі і планетарну вихідну щабель.

Подача мастила

Насосом під великим тиском подається мастило до муфти з сервоклапанів, що регулює тиск, під впливом якого диски стискаються. Потужність передається з коефіцієнтом корисної дії близьким до ста відсотків без псування елементів. Насос охолоджуючого мастила гарантує регулярну подачу по всій системі приводу, виходячи з розміру системи.

CST редуктор може виконувати роль приводу для забійних конвеєрів з кріпленням до машинної рами за допомогою окремого вала з опорним підшипником. Редуктор оснащений однією мастильною камерою. Робота блоку живлення не залежить від частоти обертань приводу редуктора і гарантує регулярну подачу мастила. Автономний блок живлення CST може застосовуватися спільно з частотно регульованим приводом.

Редуктор CST - це закрита конструкція, єдиними з’днаннями якої є водяний шланг і 37-жильний кабель.

Керування

За допомогою інтегрального сервоклапану швидкодіючий блок приводу управляє в режимі онлайн усіма опціями CST. Кожен пристрій обладнаний блоком керування, які між собою інтегровані за допомогою керуючих кабелів. Дані системи зв'язуються з шахтними системами, як під землею, так і на землі. Гідравлічна система натягу ланцюга від Caterpillar, що пройшла випробування, призначена для застосування в цілях безпеки при виконанні робіт з технічного обслуговування.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин