Про компанію

Новий бульдозер Cat® D7

Новий бульдозер Cat® D7

Конструкція нового бульдозера Cat® D7 була повністю змінена, щоб підвищити ефективність бульдозерних робіт та збільшити кількість матеріалу, що переміщується за годину, на 10 та 11% (відповідно) та спростити роботу завдяки широкому вибору зручних технологічних можливостей. Повністю автоматична 4-ступінчаста коробка забезпечує оптимальну витрату пального та ефективність бульдозерних робіт, а також простоту управління. Новий бульдозер D7 з двигуном потужністю 265 к.с. та експлуатаційною масою 29 776 кг замінює D7R.

Ефективність нового покоління

D7 переміщає на 11% більше матеріалу на годину, ніж D7R, а також має більшу масу та потужність. Місткість відвалу збільшена на 10%, а спеціальний насос повороту забезпечує більш тривале застосування тягового зусилля при поворотах під навантаженням для підвищення продуктивності.

D7 оснащений новою повністю автоматичною 4-ступінчастою коробкою з плавним перемиканням. Операторам не потрібно перемикати передачі - достатньо вибрати бажану швидкість руху. Коробка передач автоматично регулюється протягом усього руху для забезпечення максимальної ефективності потужності, що передається на ґрунт, без додаткових дій бульдозериста. Це допомагає запобігти перегріву в жаркому кліматі, забезпечує кращий контроль швидкості та більшу потужність, що передається на ґрунт.

Повністю змінена кабіна підвищує рівень комфорту та продуктивності. Завдяки вбудованій конструкції захисту при перекиданні (ROPS) покращено огляд з обох боків бульдозера. У просторій кабіні оператора встановлено сидіння з пневмопідвіскою та великою кількістю регулювань, а також панель приладів з інтерфейсом оператора діагоналлю 8 дюймів з чітким оглядом функцій та налаштувань для експлуатації/обслуговування машини. Окремо можна замовити кабіну "Преміум" з повністю регульованими підлокітниками та зручним сенсорним екраном діагоналлю 10 дюймів з інтерфейсом оператора та камерою заднього виду високої роздільної здатності. У стандартній комплектації доступні 4 світлодіодні ліхтарі, окремо замовляються версії з 6 або 12 ліхтарями.

Більш важка рама, конструкції з габаритами, як на моделі D8, та нова рама опорних котків із збільшеними осями підвищують довговічність. Посилена ходова частина із збільшеним ресурсом (HDXL із DuraLink™) забезпечує збільшення терміну служби ущільнень на 20% в умовах із високими ударними навантаженнями. Модернізована паливна система гарантує підвищення надійності та більш точну подачу пального.

Вузол технічного обслуговування, доступний з рівня землі, забезпечує легкий доступ до вимикача електроживлення та може бути обладнаний додатковим лічильником мотогодин та перемикачем освітлення входу/виходу. Поручні із вбудованим тримачем лопати полегшують процес заправки.

Новий бульдозер Cat® D7 1
Новий бульдозер Cat® D7 2
Зручні технологічні рішення

D7 є лідером у своїй галузі, пропонуючи безліч простих та зручних технологій, які допомагають максимально збільшити окупність інвестицій в обладнання. Усі технологічні рішення спрямовані на те, щоб швидко підвищити продуктивність нових операторів та допомогти досвідченим операторам виконувати роботу швидше та з меншими зусиллями. Індикація ухилу є стандартною функцією для всіх машин, яка для зручності відображає показники поздовжнього та поперечного ухилу машини прямо на головному дисплеї.

ARO із системою контролю – це опція для контролю нахилу, до комплекту якої входять допоміжні функції, що працюють у фоновому режимі. Ця опція дозволяє операторам виконати більший обсяг роботи за менший час.

Cat Grade з функцією Slope Assist™ підтримує задане оператором положення відвалу — поздовжній або поперечний нахил без сигналу GPS або додаткового обладнання. Працює у ручному або автоматичному режимі.

Вбудована на заводі опція підготовки до встановлення навісного обладнання (ARO) забезпечує оптимальні місця для встановлення, кронштейни та обладнання, а також полегшує встановлення системи контролю ухилу будь-якого виробника.

Монітор завантаження відвалу відображає параметри струму та оптимального навантаження на відвал у режимі реального часу, щоб оптимізувати місткість відвалу.

Функція керування відвалом без проблем опрацьовує введені оператором команди керування відвалом для забезпечення більш гладких поверхонь.

Регулювання тяги автоматично зменшує пробуксовку гусеничної стрічки, скорочуючи час роботи, витрату пального та зношування гусениць.

Функція AutoCarry™ автоматизує підйом відвалу, допомагаючи підтримувати постійне навантаження на відвал та зменшуючи пробуксовку гусеничної стрічки

Клієнти також можуть замовити систему Cat Grade, що встановлюється на заводі, з 3D. Система GPS автоматизує рухи відвалу як при точному профілюванні, так і при високопродуктивних роботах бульдозерних, скорочуючи ручне управління з боку оператора на 80%. Для кращої безпеки маленькі антени вмонтовані в дах кабіни, а GPS-приймачі встановлені всередині, залишаючись, таким чином, під захистом закритих дверей. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс оператора Grade на екрані діагоналлю 10 дюймів працює як смартфон, тому оператори можуть легко його освоїти. Завдяки платформі Android можна встановлювати власні програми для більшої універсальності.

Устаткування для будь-яких типів робіт

Оптимізація бульдозера D7 для виконання необхідних завдань завдяки широкому вибору відвалів та черевиків гусеничної стрічки. Збільшена площа контакту гусеничної стрічки з ґрунтом у стандартній конфігурації, як на ходовій частині XR D7R, підвищує стійкість та продуктивність.

D7 також можна замовити зі спеціальним захистом для виконання складних завдань із закладання та захоронення відходів, а також для лісозаготівельних робіт/розчищення території. Крім захисту машини від ударів та сміття, що надходить з повітрям, на замовлення доступні захищена кабіна, ходова частина для конкретних областей застосування та спеціальний відвал.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин