Про компанію

Нові колісні перевантажувачі від Caterpillar

Нові колісні перевантажувачі від Caterpillar
Компанія Caterpillar розширює лінійку колісних екскаваторів для навантажувально-розвантажувальних робіт.

Колісні перевантажувачі - один з незамінних видів техніки, призначений для зручного виконання навантажувально-розвантажувальних робіт. Модельний ряд колісних перевантажувачів досить широкий, кожне підприємство може підібрати оптимальну модель відповідно до своїх цілей і виконуваних завдань.

   

Модель MH3022 є найменшим представником лінійки колісних перевантажувачів Cat. Завдяки компактним розмірам техніка зручна для виконання завдань в умовах обмеженого простору, а двигун потужністю 169 к.с. з робочим об'ємом 7.01 л виробляє достатню потужність для виконання величезного спектру робіт і забезпечує максимальну паливну ефективність.

   

Колісний перевантажувач MH3024 – ще одна компактна модель лінійки перевантажувачів Caterpillar. Високий рівень маневреності в поєднанні з економним двигуном і вдосконаленою гідравлічною системою роблять використання даного виду техніки зручним і вигідним з економічної точки зору.

   

Модель колісного перевантажувача MH3037 розроблена з метою забезпечення максимального рівня продуктивності і надійності в роботі. Основним пріоритетом при конструюванні стала оптимізація операційних витрат, завдяки чому модель здатна стати надійним помічником на довгі роки і виконувати важкі завдання без додаткових витрат.

   

Перевантажувач МН3049 поєднує в собі усі фірмові особливості виробника: надійну конструкцію, високий рівень продуктивності, оптимізовану витрату палива і простоту обслуговування. Модель оснащена потужним двигуном, ефективною гідравлікою і міцною конструкцією.

   

Колісний перевантажувач МН3059 – найпотужніша і найпродуктивніша модель у своєму класі. Техніка є ідеальним рішенням для господарств, які потребують виконання важких робіт на максимальній потужності при оптимізованій витраті палива. Двигун Cat C9 ACERT об'ємом 8.8 л дозволяє розвивати потужність до 325 к.с.

Додатковою перевагою перевантажувачів Cat є запатентована система входу і виходу з землі, що робить техніку більш зручною у використанні і забезпечує безпеку оператора.

Детальніше про колісні перевантажувачі від Caterpillar читайте на сторінці: Перевантажувачі
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин