Про компанію

Нові ланцюги для гірничодобувної промисловості від нашого партнера JDT!

Нові ланцюги для гірничодобувної промисловості від нашого партнера JDT!

Вже понад 200 років наш партнер JDT розробляє і виготовляє ланцюги та сполучні замки для гірничодобувної промисловості! Новий ланцюг F-Class®, розроблений і запатентований JDT, завдяки своїй невеликій висоті вертикальної пласкої ланки дозволяє значно знизити знос ланцюга і рештака конвеєра. Це мінімізує витрати на ланцюг і рештак. Також Ви можете використовувати наступний більший номінальний розмір ланцюга без заміни рештака, тобто використовувати більш потужний ланцюг.

Завдяки запатентованому захисту від петлеутворення JDT кругла ланка не застряє в ланцюзі, що запобігає пошкодженню ланцюга і конвеєра. Це мінімізує незапланований простій конвеєра і збільшує ефективність лави.

Для збільшення терміну служби ланцюга та мінімізації зносу вирішальне значення має не тільки геометрія ланцюга, але і вибір відповідного вихідного матеріалу. JDT використовує при виробництві два види сталі:

  • Стандартна по DIN 11715 з високими вимогами відповідно до специфікації JDT
  • HO (високооптимізована), розроблена JDT для найвищих вимог.
Варіанти ланцюга F-class®

Матеріал HO має на 40% вищу стійкість до динамічних навантажень, на 10% вищу зносостійкість і на 10% вищу стійкість до корозії в залежності від основного матеріалу. Ланцюги, виготовлені з матеріалу HO, досягають значного збільшення продуктивності, міцності та експлуатаційної надійності!

Гірничодобувні ланцюги на сьогодні використовуються з межею зносу до 90%, а JDT, завдяки своєму величезному досвіду, пропонує клієнтам найкращі рішення і збільшений термін служби!

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин