Про компанію

Нові можливості гусеничного навантажувача Cat® 953K

Нові можливості гусеничного навантажувача Cat® 953K

Підвищена продуктивність, швидкодія робочого обладнання, поліпшена реакція рульового управління і економія палива до 22% - це ще далеко не всі покращення гусеничного навантажувача Cat® 953K. Нова універсальна модель оснащена оновленою кабіною і поліпшеними засобами безпеки.


Ефективність, продуктивність, зниження витрат

Навантажувач 953K обладнаний двигуном Cat® C7.1 ACERT™, який відповідає вимогам стандартів щодо викидів Tier 4 Final. Режим Eco автоматично знижує швидкість двигуна, але зберігає обрану швидкість ходу при малому навантаженні. Більш ефективний двигун і режим Eco разом забезпечують економію палива до 22% в порівнянні з базовою моделлю 953D. Крім того, додаткову користь приносить використання рідини для очищення дизельних вихлопних газів - зазвичай від 2,5 до 3% від витрати палива.

Є можливість замінити стандартний ковш моделлю, яка призначена для збільшення продуктивності та здатна здійснювати на 10% більше навантаження матеріалу за годину. Для більшої універсальності є можливість замовити пристрій швидкої зміни робочого обладнання, яке удосконалить використання різних робочих інструментів, наприклад ковшів і вилочних захватів. Гусеничний навантажувач може похвалитися ще багатьма додатковими можливостями, які забезпечать його продуктивність навіть в складних умовах.

Комп'ютеризована дистанційна система зв'язку Caterpillar Product Link™ інтегрована з 953K і пропонує миттєвий доступ до інформації про місцезнаходження машини, мотогодини, витрату палива, час холостого ходу і коди подій через інтерфейс VisionLink®.

    

Покращення продуктивності

Нова силова система управління забезпечує плавну роботу обладнання і рульового управління. Чутлива до навантаження гідравліка й циліндри з визначенням положення значно впливають на точність реакції машини.

Огляд місцевості, який дозволяє виділяти один або кілька елементів, миттєво реагують на настройки режиму (нормальний, надточний, орієнтовний) відповідно до переваг оператора. До того ж широкий вибір режимів коробки передач (шість передніх і шість задніх) дозволяють ще краще пристосувати машину до експлуатації в умовах конкретного робочого майданчика.

Простота в експлуатації

Навантажувач Cat® 953K отримав безліч корисних оновлень кабіни, спрямованих на поліпшення комфорту оператора, наприклад сидіння з гідравлічною підвіскою, регульовані підлокотники, а також більш ефективна система кондиціонування повітря.

Серед новин, які можуть порадувати клієнтів Caterpillar, є також зменшений рівень шуму двигуна в порівнянні з 953D, що позитивно впливає на обстановку як для оператора, так і для всіх працівників будівельного майданчика. Безпека робочого підвищена через додаткові ручки і ступені, встановлені для зменшення ризику падіння.


Технологія скорочення викидів Cat® замислювалася так, щоб її дія не відображалася на робочому процесі - не потрібно ніяких регулювань від оператора і не потрібно зупинятися для регенерації. Бак заповнення рідини для очищення дизельних вихлопних газів знаходиться на рівні землі, поруч з паливним баком, для зручного доступу при заправці.

Модель 953K підтримує свою репутацію простої в обслуговуванні техніки. Цьому сприяє кабіна з нахилом і зручно розташовані точки доступу до служб транспортного рівня. Крім того, додатковий вентилятор забезпечує ефективне охолодження.

Очікується, що незабаром модель буде доступна в Європі.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин