Про компанію

Про створення «Тренувального поля для гольфу»

Про створення «Тренувального поля для гольфу»
Пропонуємо Вашій увазі докладніше дізнатися про створення короткометражного фільму «Тренувальне поле для гольфу», який став гідним продовженням серії відеороликів, випущених компанією Caterpillar під загальним девізом «Разом ми впораємося».

Для зйомок фільму були запрошені 2 професійні спортсменки, представниці асоціації професійного гольфу Японії, сестри-близнюки Маримо і Ерімо Ікеуті. Їм довелося показати всі свої професійні навички, щоб гідно зіграти на рухомому полі, розташованому безпосередньо на техніці Cat. З боку Caterpillar в грі взяли участь: дорожній самоскид СТ660, фронтальний навантажувач 982М, а також три позашляхових самоскида моделей 793F, 775G і 772G.

Для будівництва звичайного поля для гольфу може знадобитися кілька років кропіткої роботи. А от роботи зі створення оригінального поля в аризонскій пустелі за допомогою машин Cat були завершені в 3-денний термін.

У фільмі про фільм працівники Демонстраційного навчального центру Тінаджа-Хілз, де було побудовано унікальне поле для гольфу, а також інші фахівці компанії Caterpillar діляться своїми враженнями про виконану роботу.


За словами старшого інструктора-демонстратора центру Білла Олсона, для будівництва поля знадобилося всього 3 дні. Але, незважаючи на те, що в його в самій «грі» брали участь тільки 5 машин Cat, у всьому Тінадже-Хілз, мабуть, не залишилося техніки, яка не була б задіяна при створенні даного поля.

Аж ніяк не останню роль у фільмі зіграла майстерність операторів техніки. Одні з них змогли швидко побудувати поле, використовуючи для цього тільки грунт, а інші майстерно керували машинами під час «гри», виконуючи маневри в безпосередній близькості від інших машин.
Креативний директор Caterpillar Арчі Лайонс підкреслює, що все обладнання, показане у фільмі, відноситься до модельного ряду великих машин для гірських і підземних робіт. Наприклад, повне допустиме навантаження самоскида 793F становить 250 тонн, але це не заважає йому виконувати швидкі та безпечні маневри в безпосередній близькості від інших машин.

Своїми враженнями від роботи над фільмом поділилися і сестри Ікеуті, які відзначили великий внесок Cat в розвиток гольфу в Японії та оцінили високу кваліфікацію фахівців Cat.

Познайомиться з новими моделями техніки і технологічними рішеннями Caterpillar ви можете в розділі "Спецтехніка"


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин