Про компанію

Огляд лінійки техніки Weiler

Огляд лінійки техніки Weiler
Weiler E1250B

Модель Weiler E1250B гарантує безперебійну і налагоджену утрамбовку асфальтобетону в асфальтоукладальник.

Характеристики:

  • двигун і привід ходу Caterpillar;
  • платформа оператора знаходиться у фронтальній зоні машини. Платформа зі зміщенням;
  • запатентована камера змішування;
  • подвоєний шнек, що переплітається, повторно виконує змішування згенерованих як за габаритами, так і по температурному режиму частинкам і робить потік продукту для потрапляння на конвеєр значно вужче;
  • конвеєр зі змінною швидкістю (зниження виходу з ладу).

Тепер у оператора набагато більше шансів впоратися з великими обсягами завдяки монтажу в асфальтоукладальник спеціальної вставки бункера. Ця функція відрізняється істотним функціоналом, уможливлюючи утрамбовку зі зміщенням при виникненні бар'єрів, струн та інших перешкод, які ускладнюють розташування вантажної техніки перед укладальником при потоковому укладанні.

Weiler E1650

За рахунок місткості продукту 13,6 тонн, шнеків пересування з 3-кроковими витками і вантажною потужності мт/год, перевантажувач Е1650 забезпечує підтримку експлуатації дорожньо-будівельної техніки зі зменшенням фракційної та температурної сегрегації, гарантуючи зведення рівного і високоякісного дорожнього покриття.

Функція регулювання швидкісного режиму елеватора і конвеєра забезпечує Е1650 підтримку загальної продуктивності утрамбовки дорожнього полотна з одномоментним зменшенням амортизації. При налагодженні швидкості ланцюга згідно з робочим ритмом число обертів ланцюга знижується і кожна пластина машина переносить величезну дозу суміші, завдяки чому зменшується сегрегація продукту.

Загальна ширина шин 2,6 м машини Е1650 надає простір для експлуатації з рівня ґрунту. Незначна ширина шин і функція заднього підрулення при внутрішньому радіусі повороту 4,8 метрів гарантує бездоганну маневреність на вузьких дорогах і обмежених робочих зонах.

Опційна технологія контролю проміжного бункера оснащена своїм особистим звуковим датчиком, який вимірює кількість продукту в бункері. Технологія контролю бункера асфальтоукладача забезпечує контроль швидкості вантажного конвеєра і накопичувального елеватора для забезпечення підтримки постійного рівня продукту, а радар системи забезпечує контроль відстані між Е1650 і асфальтоукладачем.

Платформа зі зміщенням на 610 мм і зручними інструментами управління розміщена у фронтальній частині машини для забезпечення чудової видимості та комфорту. Робочий простір оператора має варіант зсуву від борта до борта і має на увазі наявність підвісного крісла з високою спинкою, підігрівом і обертанням на 357 градусів.

Огляд лінійки техніки Weiler 1
Огляд лінійки техніки Weiler 2
Weiler E2850В

Литі шнеки повторного змішування з 3-кроковими витками, розміщені на базі проміжного бункера, місткість якого складає 25 тонн, застосовуються з метою зменшення температурної та фракційної сегрегації для досягнення безперебійної подачі суміші на асфальтоукладач Weiler E2850В.

Розвантажувальний конвеєр з регульованим швидкісним режимом підлаштовується автоматично під швидкість накопичувального елеватора, гарантуючи зменшення виходу з ладу ланцюгів і витрат на ТО. Крім того, забезпечено суттєве підвищення якості продукту, оскільки переноситься більший обсяг при більш зменшеній кількості обертань, за рахунок чого істотно знижується сегрегація.

Литі шнеки для специфічних умов експлуатації в приймальному бункері обладнані пристроєм з товщиною, що зменшується, і гарантують допоміжну подачу продукту в області з більш підвищеним стиранням.

Автоматичний гідравлічний натягувач ланцюга задає потрібний натяг кожні сорок годин. Грамотний натяг ланцюга сприяє продовженню експлуатаційного періоду частин, що вийшли з ладу, а автоматична робота вказує на те, що однією з позицій індивідуального обслуговування персоналом бригади буде значно менше.

Потік продукту, який проникає в елеватор, управляється за допомогою гідравлічної перегородки, що гарантує більш якісну навантаження з машини. Значення вказують оптимальну робочу позицію.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин