Про компанію

Огляд нового бульдозера середньої потужності CAT® D5

Огляд нового бульдозера середньої потужності CAT® D5

Машина CAT® D5 характеризується вражаючими експлуатаційними властивостями і багатим вибором технологій, що дозволяють досягти вражаючої продуктивності. Автоматична коробка передач забезпечує підвищення паливної результативності до 16%, а також підвищує тягове зусилля до 13%. Виверткий бульдозер здатний розвинути потужність, достатню для виконання самих різних маніпуляцій і відрізняється оптимальною маневреністю для профілювання. Сучасний бульдозер CAT® D5 з потужністю 170 к.с. і масою в діапазоні 17 180 - 19 170 кг виходить на заміну D5R2.

Продуктивність нового покоління

CAT® D5 значно збільшує продуктивність минулої моделі завдяки своїй силі та потужності, а також високої точності управління та великого переліку інноваційних рішень, що дозволяють операторам здійснювати цілий спектр дій за мінімум часу. Автоматична трьохшвидкісна коробка передач зменшує тривалість циклу, підвищує тягове зусилля та ефективність пального. Автоматична система, модернізовані технології управління виводять показники ефективності на кардинально новий рівень. Просторе крісло в комфортабельній кабіні із зустрічною системою захисту при перекиданні ROPS забезпечує кругову оглядовість.

Технологічні рішення

Всі технологічні розробки в бульдозері D5 націлені на те, щоб підвищити продуктивність початківців і допомогти професіоналам зі стажем проробляти роботу з підвищеною швидкістю та мінімальними зусиллями.

  • Індикація ухилу – це стандартна опція, що відображає значення головного та поперечного ухилу машини безпосередньо на основному екрані.
  • ARO з технологією контролю – це функція для контролю ухилу, в комплект якої входять додаткові опції, які працюють у фоновому режимі. ARO гарантує оптимальні місця для установки, кронштейни і техніку, а також сприяє полегшенню установки системи контролю ухилу будь-якого виробника.
  • CAT® Grade з опцією Slope Assist забезпечує підтримку заданого оператором положення відвалу - поздовжнього або поперечного нахилу, без використання GPS або допоміжної техніки. Функціонує в ручному або авторежимі.
  • Монітор завантаження відвалу показує параметри тяги та оптимального навантаження в реальному часі для оптимізації завантаження відвалу
  • Можливість управління відвалу без проблем обробляє всі команди, які надходять від оператора
  • Регулювання тяги автоматично знижує пробуксовку гусеничної стрічки, мінімізуючи час робочого процесу, паливні витрати та знос гусениць
  • Опція AutoCarry істотно автоматизує підйом відвалу, забезпечуючи підтримку регулярного навантаження на відвал і знижуючи пробуксовування гусеничної стрічки.
Огляд нового бульдозера середньої потужності CAT® D5 1
Огляд нового бульдозера середньої потужності CAT® D5 2

Також для встановлення доступна технологія CAT® Grade 3D. За допомогою GPS можна автоматизувати роботу відвалу як при чіткому профілюванні, так і при високопродуктивних бульдозерних маніпуляціях, зводячи до мінімуму ручне управління. З метою ідеальної захищеності невеликі антени встановлені в дах кабіни, а GPS приймачі знаходяться всередині, під захистом дверних конструкцій. Легкий та зрозумілий інтерфейс Grade функціонує за принципом смартфона, що забезпечує його легке освоєння оператором. Операційна система Android дозволяє встановити додатки для максимальної багатофункціональності.

Ідеальна керованість силової передачі

Модернізовані органи управління, що автоматично керуються коробкою передач і гальмівною системою бульдозера D5, дозволяють полегшити рульове управління та експлуатацію на схилах. Оператору немає необхідності здійснювати додаткові дії, оскільки вбудовані опції просто виконують свою роботу у фоновому режимі.

  • Опція управління при переміщенні під ухилом зберігає оптимальну швидкість бульдозера без застосування робочих гальм і гарантує надійний контроль
  • Утримання на схилі автоматично дозволяє контролювати машину разом з гальмівною системою при включеній нейтральній передачі
  • Швидкість машини до повної зупинки можна контролювати за допомогою педалі гальма та уповільнення. Крім того, це забезпечує м'яке ступеневе керування
  • При впливі на важіль повороту та педаль уповільнення опція контролю радіуса повороту автоматично перемикає машину на низьку передачу з метою зниження радіуса повороту та підвищення маневреності
до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин