Про компанію

Огляд особливостей двигуна C32 гусеничного бульдозера D11T

Огляд особливостей двигуна C32 гусеничного бульдозера D11T

Гусеничний бульдозер D11T оснащується міцним і простим в обслуговуванні двигуном Cat C32 з технологією ACERT. Здвоєний турбокомпресор і послідовний охолоджувач з повітряним охолодженням забезпечують високу потужність двигуна при низькій температурі вихлопних газів. Номінальна корисна потужність складає 634 кВт при 1900 обертах на хвилину. Особливі характеристики дозволяють виконувати бульдозерні роботи на щільному ґрунті. Налагоджена робота двигуна з високопродуктивним розподільником крутного моменту і коробкою передач з перемиканням під навантаженням гарантує безвідмовну роботу.

Контролер двигуна ADEM A4

Служить регулятором подачі палива і повітря, гарантуючи максимальну потужність. Контролер плавно регулює подачу палива, за рахунок чого двигун миттєво реагує на зміни умов роботи.

Технологія MEUI

Дана технологія управляє керує тиском впорскування в усьому діапазоні робочих обертів. Такі конструктивні характеристики гарантують повне регулювання тривалості, тиску і моменту впорскування.

Огляд особливостей двигуна C32 гусеничного бульдозера D11T 1
Огляд особливостей двигуна C32 гусеничного бульдозера D11T 2

Поетапне повітряне охолодження

Гарантує подачу охолоджуючого стисненого повітря у впускний колектор двигуна гусеничного бульдозера D11T, що дозволяє мінімізувати рівень токсичності вихлопних газів і збільшити результативність використання палива.

Розподільні вали верхнього розташування

Для них передбачено зубчастий привід з боку маховика двигуна. Розміщення шестерень розподільних валів дає можливість істотно знизити шум і вібрацію. Передбачені два балансирні демпфера крутильних коливань, що дозволяє знизити зношення у фронтальній частині. Ці деталі конструкції використовуються для продовження експлуатаційного періоду та підвищення надійності двигуна.

Сталева прокладка

За рахунок застосування сталевої прокладки, розташованої між циліндричним блоком і головкою, відпадає потреба в циліндричному зенкуванні, що дозволяє продовжити період експлуатації блоку.

Клапани з загартованими робочими зонами

Шийки колінчастого вала з наскрізним загартуванням і вкладиші підшипників, що покриті мідно-алюмінієвим антифрикційним покриттям, гарантують високий рівень надійності навіть в найскладніших умовах експлуатації гусеничного бульдозера.

Термін служби компонентів

Системи масляного охолодження поршнів і водяного охолодження гільз циліндрів повної довжини забезпечують максимальну віддачу тепла і використовують додаткові канали охолоджуючої рідини, щоб якомога сильніше охолодити двигун.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин