Про компанію

Огляд переваг самоскида Cat® 740 GC

Огляд переваг самоскида Cat® 740 GC

Самоскид Cat® 740 GC оснащений кабіною елітного сегмента, конструкція якої була модернізована на основі відгуків операторів з різних країн для підвищення комфорту та спрощення застосування. Модернізації піддалися органи управління, опція захисту перемикання передач, системи підйомника з приводом, вдосконалена автоматична система управління зчепленням, попередження про перекидання зі стабілізацією та економічний режим, що дозволяє знизити витрату пального.

Основні переваги самоскида Cat® 740 GC

  • Двигун Cat® C15 відповідає всім стандартам на викиди забруднюючих матеріалів.
  • Додаткова паливна економія
  • Зниження витрат на ТО
  • Модернізовані платформи з форсунками MEUI-C призначені для роботи з високим тиском впорскування та забезпечення точного контролю витрати пального. Завдяки цим зносостійким форсункам вдається значно мінімізувати час відгуку при регулюванні кількості сажі
  • Гідротрансформатор підвищеної потужності гарантує максимальну передачу потужності двигуна
  • Компресійне гальмо двигуна покращує реакцію на уповільнення.
Пристрій для складних умов експлуатації

Всі три осі машини мають обертові А-подібні рами з бічною сполучно тягою для забезпечення стійкості. Це дозволяє впевнено працювати на виробничій швидкості, без ударних навантажень на компоненти вантажівки.

Передня підвіска розташована в межах ± 6 °, що регулюється циліндрами великого та малого діаметру для плавності ходу. А-подібна конфігурація рами з бічною тягою контролює бічний рух і забезпечує стійкість.

Задня підвіска оснащена ходовою балкою і надійними підвісками, що оптимізують рух і утримують вантаж.

Повністю закриті системи дискових гальм всередині осей попереджають засмічення, продовжують експлуатаційний період машини і забезпечують налагоджене функціонування.

Огляд переваг самоскида Cat® 740 GC 1
Огляд переваг самоскида Cat® 740 GC 2
Комфорт оператора та ергономічність управління

Велика кабіна створена для високого рівня комфорту протягом всієї робочої зміни.

Унікальна комбінація важеля підйомника та перемикання передач експлуатується на інтуїтивно зрозумілому рівні та знижує час циклу за рахунок зниження числа рухів, які потрібні для управління.

Стандартна система охолодження / обігріву гарантує комфорт в будь-яких умовах.

Допоміжний 4-точковий ремінь безпеки утримує оператора на місці та забезпечує комфорт при переміщенні по пересіченій місцевості.

Модернізований сенсорний екран, що знаходиться на приладовій панелі, забезпечує оператору контроль та регулювання різних рівнів продуктивності машини, а також дає можливість переглядати різні попереджувальні оповіщення. Зокрема, на екрані відображаються такі відомості, як параметри конфігурації, загальна кількість робочих годин машини, дані про сервісне обслуговування, різні відомості про стан машини, інформацію про корисне навантаження (якщо така є), дані системи стабілізації і зображення з камери заднього видимості.

Ознайомитися з характеристиками самоскида Cat® 740GC: https://zeppelin.ua/products/samoskidi-z-sharnirno-zchlenovanoyu-ramoyu/740-gc/

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин