Про компанію

Огляд переваг складових компонентів навантажувача Cat 938K

Огляд переваг складових компонентів навантажувача Cat 938K

Колісний навантажувач 938К відрізняється новими стандартами продуктивності, паливної результативності та комфорту. Вкрай низький рівень шуму, ще більше простору в кабіні та інтуїтивно зрозумілі органи управління забезпечують високий рівень комфорту протягом всієї робочої зміни. Модифікована Z-подібна важільна конструкція навантажувача поєднала в собі ефективність й підвищені зусилля відриву, що властиво для звичайного механізму Z-подібної конфігурації.

Модифікований Z-подібний механізм важеля

Поєднав в собі продуктивність при виїмці ґрунту, що характерно для традиційних Z-подібних конструкцій, а також можливості базової техніки. Це забезпечує підвищений рівень ефективності та багатофункціональності.

Переваги:

  • Опція паралельного підйому й високі зусилля нахилу при будь-яких обставинах гарантують безпечну та надійну взаємодію з вантажами й точність управління
  • Ідеальний огляд ріжучої кромки ковша та кінців вил забезпечується важільним пристроєм
  • Виконання з великим підйомом
Розумне управління потужністю

Унікальна інтелектуальна система управління потужністю від компанії Caterpillar дозволяє відстежувати дії оператора та необхідну потужність для підтримки максимальної ефективності техніки.

Двигун

Cat C7.1 ACERT відрізняється низьким рівнем шкодочинності вихлопних газів, безшумністю, продуктивністю та надійністю. Він виготовлений згідно з нормами Tier 3 Агентства з охорони навколишнього середовища США і Stage IIIA ЄС на викиди забруднюючих компонентів. Максимальна швидкість обертання колінчастого вала приладу становить 1800 об/хв, що гарантує знижену витрату пального і безшумне функціонування.

Переваги:

  • ідеальна в своєму роді ефективність пального;
  • зменшені витрати на утримання та експлуатацію;
  • традиційна опція з налаштуванням вимкнення двигуна на холостому ході.
Огляд переваг складових компонентів навантажувача Cat 938K 1
Огляд переваг складових компонентів навантажувача Cat 938K 2
Коробка передач

Безступенева гідрооб’ємна коробка передач на електронному управлінні гарантує керовану передачу потужності на ґрунт й ідеальну керованість швидкістю переміщення при здійсненні різних маніпуляцій.

Переваги:

  • Чотири швидкісних діапазони гарантують підвищену керованість при виконанні самих різних робіт
  • Управління тяговим зусиллям відповідно до стану ґрунту забезпечує можливість зниження зносу шин
  • Управління повільним переміщенням для фіксації швидкості машини при експлуатації такої техніки, як снігоочисники, кущорізи тощо.
  • Опція блокування дросельної заслінки забезпечує підтримку постійної швидкості обертання колінчастого вала двигуна в незалежності від швидкості роботи машини
Мости і гальма

Фронтальні мости з повним блокуванням диференціалу є допоміжною технікою. Блокування диференціала може включатися при повному моменті в процесі роботи моделі 938К за допомогою спеціальної кнопки на джойстику. Додатково задні мости можуть бути обладнані диференціалом підвищеного тертя. Гальмівна система оснащена автономними робочими гальмами фронтального та заднього мостів і стоянковим гальмом, який вирізняється пружинним включенням та електронним управлінням.

Гідросистема з регулюванням по навантаженню

Навантажувач обладнаний новою електрогідравлічною системою, яка контролюється розумною функцією регулювання потужністю. Гідравлічна система зі змінною ефективністю та регулюванням по навантаженню вимірює робоче навантаження, а також відповідно до неї змінює витрату та тиск. Завдяки цьому забезпечується максимальне гідравлічне зусилля при будь-якій швидкості обертання колінчастого вала.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин