Про компанію

Огляд переваг трубоукладачів Cat®

Огляд переваг трубоукладачів Cat®
Лебідки

Дві модернізовані лебідки стріли та крюка з гідравлічним приводом і поліпшеною системою гідравліки підвищили рівень продуктивності техніки. Привід гака та стріли забезпечується автономними гідравлічними лебідками. Дискові гальма дозволяють отримати плавність роботи та надійне утримання стріли і крюка в необхідній позиції. Модульне виконання та кріплення лебідок на пальцях гарантує оперативність установки і демонтажу для зручності роботи в польових умовах. Взаємозамінність елементів лебідок гака та стріли дозволяють мінімізувати витрати й час простою.

Противага

Противаги відрізняються конфігурацією, що забезпечує низьку позицію центру ваги й поліпшений огляд у фронтальній та бічних частинах. Це в свою чергу призводить до збільшення продуктивності й безпеки на роботі. Противага, яка висувається гідравлічно, забезпечує відмінне балансування техніки з вантажем за умови мінімальних габаритів.

Стріла

Зносостійка стріла зі зниженою масою зроблена з високоміцної сталі для роботи в обмеженому просторі. Змінні підшипники фіксації стріли значно полегшують процес обслуговування та розраховані на тривалий експлуатаційний період.

Блоки і гак

Модернізований механізм поліспастів підвіски крюка покращує огляд труби в робочій області та дозволяє задіяти всі переваги довжини стріли. Модернізовані частини включають блок поліспаста зі шківами з ковкого чавуну з роликовими підшипниками ы крюк із замком.

Управління трубоукладачем

На правий джойстик виведено управління стрілою, крюком і противагою. Зручний джойстик, який не вимагає великих зусиль, забезпечує точне позиціонування стріли і вантажу.

  • 1. Кнопка аварійного опускання вантажу.
  • 2. Кнопка перемикання між двома швидкостями гака.
  • 3. Кулісний перемикач регулювання противагою.
  • 4. Переміщення джойстика вперед – опускання крюка, назад – підняття. Переміщення джойстика вліво – опускання стріли, вправо – підйом стріли.
Огляд переваг трубоукладачів Cat® 1
Огляд переваг трубоукладачів Cat® 2
Кнопка аварійного опускання вантажу

Дозволяє перекладати вантаж, встановлений на гак, у вільне падіння на ґрунт. Застосовується виключно в екстрених випадках, якщо потрібно терміново скинути вантаж.

Двигун

Двигун C6.6 з функцією ACCERT характеризується підвищеною продуктивністю. За рахунок цього двигун відрізняється чудовими значеннями зносостійкості та надійності в роботі. У Двигуні С6.6 застосовуються передові технології: модернізоване електронне управління, точна паливна подача та розподіл очищеного повітря. Це служить гарантом високої продуктивності, зниженою токсичністю вихлопних газів і тривалого експлуатаційного періоду.

Запас крутного моменту

Паливна система з безпосереднім впорскуванням та електронним управлінням задає контрольоване підвищення подачі пального при зменшенні швидкості обертання двигуна нижче номінальної. Це дозволяє збільшити потужність в діапазоні нижче номінальної потужності. Поєднання підвищеного запасу крутного моменту при максимальній продуктивності дозволяє поліпшити динамічність двигуна та підвищує тягове зусилля на зчіпному пристрої.

Гідростатичний привід

Система гідростатичного приводу на електронному управлінні забезпечує підтримку швидкості колінчастого валу двигуна на тому рівні, який відповідає потужності, необхідної для максимальної продуктивності. Гідростатичний привід також гарантує автономне управління кожною гусеничною стрічкою для швидкого розгону, безступінчасте регулювання швидкості та перемикання напрямку руху кожної окремої стрічки. Оператор може здійснювати силові повороти або розворот на 180 градусів, завдяки чому вдається керувати машиною з підвищеною точністю в обмеженій зоні. Гідростатична система Cat® відрізняється самостійним управлінням, що дає можливість оператору задіяти маневреність та швидкість трубоукладачів Cat® з метою підвищення продуктивності.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин