Про компанію

Огляд популярних екскаватор-навантажувачів Cat®

Огляд популярних екскаватор-навантажувачів Cat®

Екскаватори-навантажувачі торгової марки Caterpillar обладнані механічним двигуном Cat® 3054C – якісним і перевіреним на практиці. У традиційній комплектації використовується гідромеханічна трансмісія, яку можна замінити на автомат. Всі комплектуючі з фірмовим маркуванням і покриваються гарантією незалежно від країни-виробника.

Модель 426F2

Екскаватор-навантажувач 426F2 відрізняється комфортабельною кабіною, ергономічним розміщенням акумуляторних батарей, фільтрами попереднього очищення повітря для експлуатації в більш забруднених місцевостях, модернізованою конфігурацією стріли з рознесеними пальцями кріплення гідравлічних циліндрів. Удосконалена конфігурація і розміщення задніх крил знижує рівень забруднення простору навколо коліс.

Кабіна стала набагато ширше, збільшився простір, місце для зберігання речей, з'явилися тоновані вікна. Клієнт має право вибрати конфігурацію зі схемою управління екскаватором-навантажувачем (+ або Х) або екскаватором (ISO).

Модель має привід на два або чотири колеса. Традиційна комплектація передбачає повне блокування диференціала заднього моста. Встановлено двигун з модернізованою системою охолодження і гідравлічну систему, параметри якої регулюються виходячи з навантаження. Агрегат має механічну 4-ступінчасту коробку передач. Гальмівна система має мастильне охолодження, дві педалі гальм, за допомогою яких можна виконувати роздільне гальмування.

Caterpillar оснащує 426F2 стрілою екскаваторного типу. При установці телескопічної версії глибина копання сягає 5,7 метрів. Механізм навішування ковша може обертатися на 205 градусів, а вузька бічна рама має опцію бокового зміщення.

Огляд популярних екскаватор-навантажувачів Cat® 1
Огляд популярних екскаватор-навантажувачів Cat® 2
Моделі 428 і 434

Модель Cat® 428 зі зменшеними фронтальними колесами, а 434 відноситься до рівноколісних екскаватор-навантажувачів. За функціонал заднього робочого обладнання в обох варіантах відповідає механіка, але в лінійці Caterpillar також присутні моделі з джойстиковим управлінням.

На відміну від моделі 426F2 для розглянутих варіантів доступний виключно повний привід, а трансмісія буває або механічною або автомат. Даний екскаватор-навантажувач став однією з базових машин, а більш «старші» моделі відомі своєю підвищеною ефективністю, розширеним функціоналом, установкою більш екологічного двигуна Tier 3a.

Складові базової комплектації

Базові комплекти відрізняються в залежності від території поставки, пріоритетне значення має наявність 2-щелепного ковша в передній частині, телескопічної екскаваторної рукояті з можливістю подовження, допоміжних ліній для під'єднання різного навісного обладнання, «зимової» версії для роботи в холодну пору, системи Cat® Product Link.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин