Про компанію

Огляд системи Cat MineStar Detect

Огляд системи Cat MineStar Detect

Визначення об'єктів дозволяє забезпечити персоналу і техніці надійну безпеку за допомогою системи радіолокаційного і відео спостереження з метою збільшення інформованості операторів в момент запуску двигуна і на перших секундах роботи машини.

Інформованість забезпечує безпеку

Безпека персоналу, який має справу з важкою гірничодобувною технікою, виступає головним пріоритетом. Рівень інформованості фахівців навколо пілотованої або віддалено керованої техніки, а також мобільних агрегатів і стаціонарної техніки вдається підвищити завдяки функціональному пакету Cat MineStar Detect. Великий вибір функціональних пакетів дає можливість налаштувати систему безпосередньо під завдання певного майданчика.

Огляд

Поліпшення видимості - забезпечення надійної безпеки

Технологія огляду наземної техніки дає можливість оператору бути інформованим на предмет того, що відбувається близько обладнання, збільшуючи безпеку при здійсненні наземних і підземних маніпуляцій. Технологія включає кілька камер, що забезпечують видимість того, що відбувається безпосередньо поблизу від агрегатів. У момент здійснення підземних розробок довгими вибоями відеокамери визначають людей і контролюють їх в разі переміщення уздовж забою. Встановлені розумні опції дозволяють поєднувати зображення і забезпечують безперервний огляд персоналу.

Визначення об'єктів

Надійність експлуатації рухомої техніки на кардинально новий рівень.

Технологія Object Detection забезпечує рухомі наземні системи опціями радара. Вона автоматично визначає інші системи і машини в екстрених областях близько машини і може виявляти певні зони огляду з метою відображення місця знаходження потенційно небезпечних точок.

Огляд системи Cat MineStar Detect 1
Огляд системи Cat MineStar Detect 2
Безпека (Proximity Awareness)

Забезпечте свого оператора ще більшою інформацією з метою збільшення рівня безпеки.

Глобальні супутникові системи GNSS гарантують операторам інформованість щодо близькості всіляких об'єктів.

Це в свою чергу дає можливість датчику показувати розміщення іншої техніки і об'єкта поза зоною досяжності радарів і додати відомості про ділянки, які рекомендується уникати для запобігання зіткнень, карти дорожнього руху та інше.

Personnel

Тримайте працівників в полі зору

Завдяки системі Personnel вдається контролювати локаційні точки, які застосовуються персоналом при взаємодії з технікою для розробки довгими забоями.

Технологія надає відомості про місце локації і персональні дані обраного працівника.

За допомогою неї вдається в автоматичному режимі зупинити робочий процес при вході сторонніх людей в обмежену для доступу територію і одночасно дати можливість технічним співробітникам займатися обслуговуванням робочої техніки.

Технологія виявлення наближення Cat Detect забезпечує розміщення камер на будь-якій техніці, старій або новій, в незалежності від виробника. За бажанням ви можете об’єднати камери і радар в одну систему відстеження об'єктів, яка буде в автоматичному режимі інформувати операторів про небезпеку. Моніторинг ременів безпеки змусить операторів завжди бути пристебнутими, а спеціальні технології в кабіні активуються при виявленні втоми чи відволікання уваги фахівця.

Cat MineStar – Ваш гарант ще більшої надійності і захищеності.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин