Про компанію

Огляд високопродуктивних дорожніх фрез Cat® PM620 і PM622

Огляд високопродуктивних дорожніх фрез Cat® PM620 і PM622

Машини Cat® 620 та 622 – це високопродуктивні дорожні фрези, що володіють підвищеним рівнем маневреності та відмінним захопленням половини смуги, які відповідають за зняття асфальтових і бетонних покриттів на повну глибину всього за один раз. Експлуатаційна вага моделі PM620 становить 33 330 кг, а PM622 – близько 33 900 кг. Транспортна вага моделі PM620 – 29 400 кг, а PM622 – 30 000 кг.

Двигун

PM620 і PM622 функціонують на шестициліндровому дизельному двигуні Cat® C18 ACERT потужністю 470 кВт. Двигун C18 повністю відповідає регіональним стандартам щодо викидів забруднюючих компонентів. Двигун може експлуатуватися в регіонах, в яких відповідність нормам EPA Tier 4 Final США / Stage IV ЄС щодо викидів забруднюючих компонентів. Двигун фіксується за допомогою спеціальних опор, які мінімізують вібраційні коливання для збільшення рівня комфорту оператора.

Опція автоматичного регулювання швидкості обертання колінчастого вала дає можливість оптимізувати продуктивність згідно з навантаженням, виключаючи тим самим рівень споживання пального і зменшуючи знос двигуна.

Механізм повітряного охолодження наддувочного повітря гарантує надпотужність і оперативну реакцію двигуна на керуючий вплив і підтримку температурного режиму вихлопних газів на низькому рівні, за рахунок чого значно поліпшується подача повітря. Це призводить до поліпшення продуктивності і зниження викиду забруднюючих частинок.

Система охолодження забезпечує низьку температуру впускного повітря для підвищення продуктивності згоряння пального і зменшення викидів шкідливих часток в атмосферу. Вентилятор з регульованою швидкістю направляє повітряний потік від верхньої частини капота двигуна через систему охолодження з метою запобігання перегріву моторної частини. Гарячий повітряний потік, який виходить із задньої частини приладу, спрямований в бік від операторської зони для більшого комфорту при роботі.

Огляд високопродуктивних дорожніх фрез Cat® PM620 і PM622 1
Огляд високопродуктивних дорожніх фрез Cat® PM620 і PM622 2
Ходова частина і система приводу

PM620 і PM622 представлені 4-ма стійками, нижні з яких мають автоматичну опцію вирівнювання, яка забезпечує м'яке регулювання висоти за один прийом.

Дорожні фрези приводяться в дію двома насосами ходової системи змінної ефективності, які подають мастило до двигунів змінної потужності кожної гусеничної стрічки. Поршневі приводні двигуни оснащені опцією автоматичного регулювання ефективності в цілях збільшення крутного моменту при роботі або підвищення швидкості при пересуванні в області проведення робіт. Важіль ходу / джойстик керування поворотом гарантують безступінчасте регулювання швидкості роботи в межах можливого діапазону.

Техніка оснащена надійною ходовою частиною з діагональним розташуванням каналу впуску та випуску по різні боки, яка задає оптимальне зчеплення з ґрунтом. У специфічних умовах система автоматичного регулювання тяги знижує прослизання коліс, забезпечуючи посилену потужність на гусеничних стрічках при одночасному зчепленні з ґрунтом.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин