Про компанію

Основні переваги очисних комбайнів Cat® EL2000

Основні переваги очисних комбайнів Cat® EL2000

За рахунок редукторів високої потужності і вузлів подачі очисний комбайн Cat® EL 2000 може обробляти і транспортувати близько п'яти тисяч тонн і більше продукту на годину, виходячи з умов роботи. Оригінальний механізм з моноблочною основною рамою відрізняється великою зносостійкістю і експлуатаційним періодом.

Комбайн Cat® EL 2000 поєднав у собі всі функціональні властивості і плюси моделей Cat®. Це зручна і міцна машина, призначена спеціально для забезпечення високого рівня продуктивності в пластах малої і середньої потужності в межах 1,8 і 4,0 м. Характерною властивістю комбайна є висока встановлена потужність – до 750 кВт. Система подачі з приводами змінного струму 125 кВт забезпечує високу ефективність в пластах середньої потужності.

Плюси:

  • Висока конструктивна цілісність досягається за рахунок конструкції основної рами комбайна Cat®
  • Редуктори високої потужності різання до 750 кВт при 50 Гц при компактному механізмі
  • Максимальна можливість виїмки і навантаження вугілля
  • Система подачі змінного струму близько 125 кВт на механізм подачі, що забезпечує необхідне зусилля подачі і швидкість для продуктивного функціонування в пластах середньої потужності
  • Передова технологія автоматизації гарантує оптимальну продуктивність і поліпшене керування технікою
Інтеграція системи управління в мережу

Система управління комбайна EL 2000 має сучасну шину Ethernet, що сприяє суттєвому зниженню числа застосовуваних проводів і серйозного збільшення гнучкості. Труднощі з'єднання відсутні, оскільки приєднане до мережі обладнання функціонує виключно за міжмережевим протоколом.

Введення в користування, ТО, оновлення, пошук і усунення неполадок виконуються набагато оперативніше і простіше, а конфігурація устаткування виконується автоматично. Застосування декількох стандартних кабелів для мережі Ethernet замість спеціалізованих кабелів дає можливість зменшити витрати і звести до мінімуму складські запаси. Тепер немає потреби у вибухонепроникних корпусах, що значно полегшує процедуру установки і робить технічне обслуговування більш оперативним. Модулі зроблені на стандартизованих модулях CIOS, що виключає потребу перепрограмування.

Всі частини припускають допуск дистанційного керування і діагностики. За рахунок підходу, заснованого на застосуванні локальної мережі, відмова одного компонента не впливає на роботу всієї системи.

Основні переваги очисних комбайнів Cat® EL2000 1
Основні переваги очисних комбайнів Cat® EL2000 2
Надійність

Легкість налаштування техніки дає можливість проводити максимально швидке технічне обслуговування. Зміни в системі здійснюються виключно в процесі введення в експлуатацію. Разом з тим немає потреби в заміні ПО. Всі частини комбайна припускають дистанційне керування і діагностику. За рахунок підходу, заснованого на застосуванні локальної мережі, відмова однієї частини не впливає на функціонування всієї системи. Унікальний механізм дозволяє продовжувати експлуатацію при виїмці вугілля довгими очисними забоями. У разі неполадок в загальній автоматизованій системі систематичне відключення допоможе виявити неполадки в ході безперебійної роботи.

Візуалізація

За допомогою візуалізації вдається не просто отримати графічне представлення поточних умов, а й відображати умови за минулий час і графік тенденцій змін. Виїмка вугілля довгими очисними забоями – досить специфічна система з рядом функціонуючих деталей, яка генерує змінні в часі відомості. За допомогою візуалізації операторам вдається краще зрозуміти всю систему і оптимізувати роботу. Програма Vlongwall гарантує аналіз системи і доступ до особливих програм візуалізації. Програма VTrend передбачає проведення аналізу тенденцій змін, а VGraph забезпечує каскадні діаграми повністю для всього процесу виїмки вугілля довгими очисними забоями.

Технологія VibraGuard

За допомогою технології VibraGuard працівники можуть робити прогнози щодо рівня зносу складових і попереджати простої техніки. Сигнали тривоги попереджають оператора при ураженні контрольованих частин машини. Завдяки даній комплексній системі забезпечується тривалий експлуатаційний період і високий рівень стійкості до відмов гірської техніки.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин