Про компанію

Особливості автогрейдера Cat 24

Особливості автогрейдера Cat 24

Розроблений на основі відомих моделей лінійки М автогрейдер Cat 24 демонструє високий рівень продуктивності при будівництві та обслуговуванні технологічних доріг для полегшення роботи кар'єрних самоскидів у гірничодобувній сфері. Автогрейдер має ширину відвалу 7,3 м, що дає можливість створення технологічних доріг для габаритних і середніх кар'єрних самоскидів з вантажністю понад 180 тонн. Надійна модульна система дозволяє легко й оперативно знімати деталі та встановлювати їх. Система Cat Grade з функцією регулювання поперечного нахилу збільшує продуктивність оператора і забезпечує високий рівень якості технологічних доріг, що в майбутньому дозволяє скоротити ранній знос шин та зменшити опір коченню.

Від Cat 24 М машину відрізняє оптимальний розподіл маси та більш низькі показники обертів, що забезпечують максимальний крутний момент. Дані властивості підвищують тягове зусилля і підтримують регулярну швидкість ходу, особливо при пересуванні величезної кількості матеріалу відвалом, функціонуванні на схилі та повороті з навантаженням. Вага моделі більше моделі Cat 24 М на 11%, завдяки чому досягається більший вертикальний тиск і тягове зусилля для ще більш продуктивного обслуговування. Завдяки опції підтримки постійного тягового зусилля вдається контролювати потужність двигуна, компенсувати втрати вентиляційної охолоджувальної системи і зберігати необхідну ефективність у будь-яких ситуаціях.

Особливості автогрейдера Cat 24 1
Особливості автогрейдера Cat 24 2
Особливості автогрейдера Cat 24 3
Ще більш зручне технічне обслуговування і зменшені експлуатаційні витрати

Двигун Caterpillar C27 з системою ACERT відрізняється високим рівнем надійності. Його експлуатаційний період був збільшений в кілька разів. 6-ступінчаста коробка передач і модернізовані конічні зубчасті колеса, а також кінцеві передачі задньої вісі підвищують експлуатаційний період і дозволяють мінімізувати витрати. Механізм Cat 24 модульний, що виключає простої, обумовлені установкою і зняттям головних деталей. Були подвоєні інтервали технічного обслуговування фільтрів і продовжений експлуатаційний період рідин коробки і задньої вісі. Це дозволило досягти істотного скорочення ресурсів. Прокладка шлангів і щитки передньої вісі захищені елементами рульового керування. Система виявлення прослизання фрикційних передач забезпечує захист коробки передач за допомогою блокування при реєстрації.

Для легкого обслуговування, мінімізації простоїв і витрат передбачений стандартний центр зливу і наповнення систем рідинами. Він знаходиться на рівні ґрунту. Фільтри вигідно класифіковані в одному місці, що значно полегшує доступ до них.

Підвищення безпеки

На моделі Cat 24 є 15 стратегічно розміщених точок пристібання, за які технічні фахівці можуть зачепити гачки індивідуального страхувального обладнання на час робіт з обслуговування. У атрибутику для робіт на висоті також включені надійні пристосування і перила, що збільшують безпеку обслуговування двигуна.

Автогрейдер взаємодіє з системою пожежогасіння. Для установки підходить безліч видів систем. Передбачена можливість монтажу на замовлення у виробника при складанні.

Завдяки камерам переднього, бокового та заднього виду огляд вдається збільшити в рази. Місце оператора має традиційні індикатори ременя безпеки, що подають сигнали при відстебнутому положенні.

Моторний відсік висвітлюється двома світлодіодними лампами, за рахунок чого обслуговування стає ще легше.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин