Про компанію

Особливості лінійки екскаваторів-навантажувачів Cat

Особливості лінійки екскаваторів-навантажувачів Cat

Екскаватори-навантажувачі Cat представлені на українському ринку п'ятьма моделями. Всі ці моделі обладнані ефективним перевіреним на практиці механічним двигуном Cat 3054C. У стандартній комплектації встановлюється гідромеханічна трансмісія, є можливість заміни на автомат. Всі деталі й складові, з яких роблять техніку Cat, мають фірмовий логотип компанії: неважливо в якому заводі та в якій частині планети були виготовлені всі ці деталі, на них повністю діє гарантія на машину, а також вони виробляються за кресленнями та специфікаціями Caterpillar.

Інноваційний та перспективний 426F2

Серед переваг моделі Cat 426F2 варто перерахувати нову кабіну, що відрізняється більш комфортабельним і зручним розміщенням акумуляторних батарей, фільтром попереднього очищення повітря для експлуатації в більш забруднених умовах, ковшами з бокорізами, зміненою конфігурацією стріли екскаватора з рознесеними пальцями кріплення гідравлічних циліндрів. Змінена конфігурація та розміщення задніх крил знижує засмічення брудом простору близько коліс.

Трохи детальніше про кабіну. Вона стала ще більш вільною. У ній з’явився додатковий простір для оператора при повороті крісла з одного режиму в інший. Також було збільшено обсяг відсіків для зберігання речей і використані затемнені вікна. Можна підібрати варіант зі схемою управління екскаватором-навантажувачем або екскаватором Х або ISO.

426F2 передбачає привід на два або чотири колеса. Стандартний комплект має повне блокування диференціала заднього моста. Також передбачений двигун з модернізованою системою охолодження й гідравлічною системою, параметри якої можна регулювати виходячи з навантаження. Коробка передач механічна чотирьохступінчаста. Багатодискова гальмівна система оснащена мастильним охолодженням, двома педалями гальма, що дозволяє здійснювати роздільне гальмування та полегшити маневреність за умови обмеженого простору.

Особливості лінійки екскаваторів-навантажувачів Cat 1
Особливості лінійки екскаваторів-навантажувачів Cat 2
Перевірені на практиці 428 і 434

Модель 428 - це техніка зі зменшеними фронтальними колесами, 434 - рівноколісний екскаватор-навантажувач. За функціонування задньої робочої техніки в обох випадках відповідає механіка, але Caterpillar також пропонує машини з пілотним керуванням.

На відміну від моделі 426F2 доступний лише повний привід, а ось трансмісія може бути двох типів: механічна або автоматична. В цілому можна зробити висновок, що 426F2 зайняв в лінійці Cat місце основної машини, тоді як 428 і 434 характеризуються підвищеною ефективністю, збільшеним набором функцій, які входять в базову комплектацію та установкою більш екологічного двигуна Tier 3A.

Що входить в базову комплектацію?

В стандартну комплектацію комплектацію входить двохщелепний ківш спереду, телескопічна екскаваторна рукоять з подовженням, допоміжні лінії для під'єднання різного навісного обладнання, зимового набору для експлуатації за умови низьких температур, а також телеметрична система Product Link.

Допоміжна комплектація може складатися з кондиціонера. Доступні різні види ковшів навантажувача та екскаватора, кілька моделей гідромолотів, в тому числі й моделі B6 / B6s або B8 / B8s, шнекових бурів, віброущільнювачів тощо.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин