Про компанію

Особливості техніки для підземних робіт PAUS

Особливості техніки для підземних робіт PAUS

Величезний асортимент німецького виробника техніки Hermann Paus Maschinenfabrick GmbH займає важливе місце у виконанні підземних гірничих робіт і тунелебудування для багатьох підприємств. Це вантажно-доставкова техніка, самоскиди, універсальні машини з різною технікою, машини для перевезення пасажирів і спеціальне обладнання, розроблене на замовлення для різних умов експлуатації.

Підземне створення родовищ відрізняється важкими умовами праці, обмеженими розмірами підготовчих і очисних розробок, що вимагає від використовуваної техніки високого рівня надійності, легкості керування і обслуговування, продуктивності і тривалого експлуатаційного періоду. Всім цим критеріям повною мірою відповідає підземна техніка виробника PAUS, яка має досвід роботи понад 40 років і бездоганний імідж в усьому світі. Продукція розробляється і виробляється під певні гірничотехнічні умови згідно з побажаннями клієнтів.

Компанія працює під слоганом: «Люди, які піклуються». "Пріоритетне значення має тісна особиста взаємодія з клієнтами", - відзначає керуючий директор компанії Франц-Йозеф Паус.

Протягом багатьох років обладнання експлуатується на гірничодобувних виробництвах і при зведенні тунелів. З метою створення моделей з вантажністю до 18 тон PAUS працює з компанією SCHOPF разом з якою на ринок поставляють одну з найбільших лінійок вантажно-доставкових машин.

Особливості техніки для підземних робіт PAUS 1
Особливості техніки для підземних робіт PAUS 2

За рахунок своїх компактних розмірів самоскиди PAUS вантажністю 10-25 тон вдало застосовуються по всьому світу. Протягом десятиліть також успішно вдало експлуатуються дві різні категорії машин по 25 тонн сконструйовані на основі моделей PMKT і Universa 50. Ці категорії можуть бути обладнані змінними касетними системами, коли замість кузова впроваджена вантажна конструкція, внаслідок чого клієнт отримує багатофункціональну машину.

Характерною рисою продукції PAUS є незначна ширина, що дає можливість переміщення відбитої гірничої породи і матеріалів у гірничих виробках невеликого перетину, а також, в разі виникнення потреби, дозволяє розминутися із зустрічними транспортними засобами в тунелі при двосторонньому русі. Крім цього, навіть в разі незначної висоти виробки, коли немає можливості експлуатувати самоскиди з перекидаючим кузовом, проблему вирішує виштовхувач від PAUS, який висипає завантажений продукт з кузова.

При експлуатації технології із закладкою виробленої площі бренд PAUS відомий завдяки використанню метальної стрічки, що знаходиться на дні кузова, за допомогою якої закладний матеріал переміщується з прискоренням і цілком наповнює гірничу виробку.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин