Про компанію

Переваги модернізованого самоскида з шарнірно-зчленованою рамою Cat® 740GC

Переваги модернізованого самоскида з шарнірно-зчленованою рамою Cat® 740GC

Модель самоскида Cat® 740 GC володіє модернізованими органами управління, захисною системою коробки передач, системою допомоги при підйомі кузова, регулюванням тяги, допомоги при стабілізації і економічним режимом витрати пального ECO.

Модель 740 GC має вдосконалену систему управління сповільнювачем, яка не вимагає втручання оператора, що в рази збільшує експлуатаційну результативність. З метою збільшення керованості і комфорту модель була оснащена «режимом очікування з гальмом», який спрацьовує в момент пауз в роботі, що мінімізує втомлюваність оператора. Система зрушення, автоматично утримує машину на схилах, дає можливість оператору відключити гальмо і натиснути на педаль акселератора без відкочування назад.

Кабіна 740 GC має зовнішню систему ROPS, яка розташована за спиною оператора. Ідеальна видимість досягається за рахунок відсутності задньої стійки кабіни, на місці якої встановлено скло, що займає чверть висоти задньої стінки кабіни. Дисплеї кабіни спрацьовують при відкритті дверей за рахунок опції «активації». У порівнянні з попередньою моделлю легкі й міцні двері набагато ефективніше захищають від потрапляння бруду. Загальний пристрій кабіни гарантує рівень шуму всередині – 72 дБ(А).

З метою збільшення безпеки була впроваджена система освітлення з вимикачем на рівні землі, ліхтарі якої освітлюють сходи в кабіну і область зчіпного пристрою. Система надпотужних робочих ліхтарів забезпечує поліпшення кругової оглядовості в темний час доби. Допоміжні зовнішні індикатори забезпечують контроль рівня навантаження на машину. До зовнішніх змін кабіни також відноситься модернізоване гнучке нижнє крило і вихлопна труба з низьким профілем, яку потрібно демонтувати під час перевезення.

Переваги модернізованого самоскида з шарнірно-зчленованою рамою Cat® 740GC 1
Переваги модернізованого самоскида з шарнірно-зчленованою рамою Cat® 740GC 2
Органи управління

Опції управління коробкою передач і підйомником представлені в одному важелі, що значно підвищує ефективність управління при скороченні зусиль і повторюваних дій оператора. За допомогою зручного перемикача можна вибрати необхідний режим (ручний або режим допомоги при підйомі кузова). Останній режим передбачає повернення в нижню позицію, орган управління підйомником швидко опускається. Швидкість підйомника знижується автоматично при наближенні до крайніх точок підйому або опущенні. З метою запобігання ударних навантажень використовується амортизація.

Кнопки на комбінованому важелі управління коробкою передач забезпечують обмеження швидкості машини, утримання передачі і включення режиму очікування з гальмом. Технологія захисту від перемикання передачі дає можливість самоскиду безпечно зупинятися, якщо перемикання було здійснено в процесі пересування. Гальмо стоянки можна включити за допомогою комбінованого важеля перемикання передач / підйому кузова. У малоймовірному варіанті поломки головна і додаткова гальмівна системи можуть забезпечити включення гальма стоянки червоною кнопкою аварійного гальмування, що знаходиться в правій частині приладової панелі.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин