Про компанію

Підвищуйте ефективність робіт з навантажувачем CAT® 950 GC

Підвищуйте ефективність робіт з навантажувачем CAT® 950 GC

950 GC відрізняється низькими експлуатаційними витратами, які уособлюють міцність, надійність, а також економічність перевірених на ділі запасних деталей CAT®. В результаті вдалося отримати машину, що характеризується вражаючими споживчими властивостями за прийнятною вартістю.

Перелік можливостей дивує: надміцні рами, Z-подібний пристрій важільного типу, продуктивний двигун CAT® C7.1, гідравлічна система з регулюванням по навантаженню, простора кабіна з системою кондиціонування повітря та ергономічними органами управління.

Машина 950 GC ідеальна для складування продукції, навантаження, подачі продукції в бункери і для роботи на будівельних майданчиках.

Силова передача

Двигун С7.1 з номінальною потужністю 168 кВт обладнаний функцією впорскування пального, яка була створена спеціально для роботи з пальним низької якості. Вентилятор з можливістю налаштування швидкості обертання, гідравлічним мотором і електронним регулюванням значно знижує паливні витрати та шум, а допоміжна опція «fan-drive-by pass» гарантує більш оперативний прогрів в холодну погоду.

Коробка передач з проміжним валом і перемиканням під навантаженням створена і спроектована Caterpillar, обладнана опцією автоматичного перемикання передач. Коробка з опцією електронного налаштування задає м'яке перемикання передач і дозволяє істотно прискорити цикли, а також підвищити експлуатаційний термін запчастин.

Мости для складних експлуатаційних умов мають дискові гальма з гідравлічним управлінням та мастильним охолодженням. У доступі диференціали самостійного блокування високого рівня тертя.

Підвищуйте ефективність робіт з навантажувачем CAT® 950 GC 1
Підвищуйте ефективність робіт з навантажувачем CAT® 950 GC 2
Важільний пристрій, ковші, гідравліка

Модель 950 GC має перевірений на практиці Z-подібний важільний пристрій, підвищене зусилля відриву та високі значення підйому та вильоту для роботи цілого ряду функцій.

Обмежувачі висоти підйому та повернення ковша в позицію копання можуть бути відрегульовані згідно з мінливими умовами.

Ідеальним доповненням до важільного пристрою є високопродуктивні ковші CAT®, що відрізняються довгим дном, вигнутими боковими поверхнями, а також великою шириною розкриття.

Всі ці переваги дозволяють навіть недосвідченим операторам гарантувати коефіцієнт заповнення від 105 до 115% за мінімум часу.

Потужність на важільне пристрій подається за допомогою гідравлічної системи 950GC з налаштуванням по навантаженню, яка гарантує оперативне пересування гідроциліндрів підйому і нахилу, а також високий рівень вантажопідйомності.

Високий рівень комфорту оператора

Містка кабіна оснащена ергономічним кріслом з якісної оббивкою, механічною підвіскою і органами управління робочою технікою з сервоприводом, які не вимагають від оператора серйозних зусиль.

Передбачена система управління плавністю ходу, яка гарантує оптимальний рівень комфорту за рахунок м'якого руху, зменшення ударних навантажень та мінімізації висипання продукту. Це в свою чергу дає можливість знизити час робочих циклів і збільшити рівень продуктивності.

Легкість технічного обслуговування

Вузли технічного обслуговування забезпечують доступ до централізованих точок ТО з поверхні землі, збільшуючи комфорт і безпеку працівників, які відповідають за виконання планового обслуговування. Габаритні бічні панелі, що відкидаються вгору та відкидна решітка заднього типу гарантують легкий доступ до вузлів для планового взяття проб мастила, які можуть застосовуватися для аналізу з метою постійної перевірки стану техніки.

Істотним плюсом навантажувача 950 GC виступає телеметрична система CAT® Product Link, за допомогою якої можна відстежити локацію техніки.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин