Про компанію

Плідна співпраця Цеппелін Україна з ПрАТ “Тернопільський кар’єр”

Плідна співпраця Цеппелін Україна з ПрАТ

Компанія “Цеппелін Україна” завжди приділяє особливу увагу багаторічній співпраці з клієнтами. ПрАТ «Тернопільський кар'єр», що належить до провідних компаній України на ринку вапняку і займається розробкою родовищ вапнякового каменю з подальшою його переробкою, один з ключових наших клієнтів. Співпраця з підприємством розпочалася у 2006 році з придбання фронтального навантажувача САТ 966Н, який сьогодні продовжує успішно функціонувати, напрацювавши визначний показник - 50 000 мотогодин.

Така тривала робота з високими показниками продуктивності можлива лише при правильному підході до експлуатації та обслуговування техніки, в першу чергу, з боку замовника. Спільні зусилля головного механіка та надійної команди сервісних спеціалістів “Цеппелін Україна” забезпечують тривале збереження працездатності техніки CAT.

Плідна співпраця Цеппелін Україна з ПрАТ
Плідна співпраця Цеппелін Україна з ПрАТ
Плідна співпраця Цеппелін Україна з ПрАТ
Плідна співпраця Цеппелін Україна з ПрАТ

На даний момент у ПрАТ «Тернопільський кар'єр» загалом працює 6 одиниць техніки САТ, придбаних у “Цеппелін Україна”, - три фронтальні навантажувачі САТ 966Н, два позашляхові самоскиди CAT 770G та один гідравлічний екскаватор CAT 336. Два навантажувачі САТ 966Н були придбані у 2006 році, решту техніки закупили за останні 3 роки.

ПрАТ «Тернопільський кар'єр» - компанія з найвищими темпами розвитку у галузі, техніка на виробничих підрозділах працює цілодобово, тож сервісні інженери “Цеппелін Україна” докладають усіх зусиль для забезпечення тривалої працездатності та максимального скорочення простоїв. При обслуговуванні використовуються лише оригінальні комплектуючі, сервісний відділ реагує на виклик впродовж 24 годин, у разі потреби ремонтні роботи виконуються у максимально стислі терміни, що дає змогу уникнути тривалих простоїв, зниження продуктивності та втрати прибутку.

Продовжуючи розвиток співпраці, компанія “Цеппелін Україна” спільно з ПрАТ «Тернопільський кар'єр» планує проведення демо-показу техніки САТ у квітні цього року на базі Максимівського цеху. Подія відбуватиметься також під егідою та за сприяння Української асоціації вапняної промисловості. Це буде унікальна подія для вапнякового ринку України, яке обов’язково викличе зацікавлення гравців видобувної промисловості, споживачів вапнякової продукції, обслуговуючих організацій. Тож слідкуйте за нашими анонсами!

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин