Про компанію

Покращена конструкція підземного самоскида Cat® AD63

Покращена конструкція підземного самоскида Cat® AD63

Модернізований самоскид Cat® AD 63, оснащений шарнірно-зчленованою рамою для підземних операцій задає підвищену до 5% вантажопідйомність і набагато більший крутний момент, набагато перевершуючи свій прототип, модель AD 60. Разом з тим машину Cat® AD 63 можна оснастити в повній відповідності з самими екологічними нормами для дотримання стандартних рішень та підвищення рівня якості повітря під час проведення підземних робіт.

Допоміжні можливості суттєво покращують ергономіку для оператора, забезпечують збирання інформації для контролю стану техніки та роблять ТО більш комфортним та безпечним. З вантажопідйомністю в 63 тони моделі AD 63 є найбільшими підземними самоскидами в лінійці.

Надійна силова передача

Удосконалений самоскид обладнаний дизельним двигуном Cat® C27, потужність якого становить 588 кВт та повністю відповідає нормативам еко-стандарту Stage V ЄC. Щоб відповідати цим стандартам самоскиду Cat® AD 63 не потрібен бак допоміжного очищення дизельних вихлопних газів. Технологія контролю вихлопних газів передбачає можливість застосування дизельних сажових фільтрів, подібних до фільтрів Cat® з проточними поверхнями для подальшого зниження викидів твердих компонентів.

Силова передача самоскида Cat® AD 63 має передавальне число гідравлічного трансформатора, що покращує піковий крутний момент і експлуатацію сповільнювача на різних ухилах. Модернізована стратегія перемикання передач гарантує м'яке переміщення вгору та збільшений рівень комфорту оператора. Тягове зусилля у процесі переміщення з місця також підвищено завдяки модернізованому гідравлічному трансформатору.

Двигун самоскида Cat® AD 63 може функціонувати в широкому спектрі висот від 10 000 футів нижче за рівень моря і до 5500 футів вище за рівень моря. Мотор оснащений модернізованою системою охолодження для експлуатації в межах високих температурних значень. Удосконалений механізм та напрямок охолоджуючого повітря значно збільшують продуктивність, а серцевина радіатора обладнана окремими трубками для оперативного ремонту.

Покращена конструкція підземного самоскида Cat® AD63 1
Покращена конструкція підземного самоскида Cat® AD63 2
Ергономічна кабіна

Встановлена в кабіні вентиляційна та кондиціонуюча система з 9-ма регульованими заслінками забезпечує оператору повний контроль, комфортне охолодження та обдування скла. Система обігріву, вентиляції та кондиціонування повітря живиться безпосередньо від батареї акумулятора, що забезпечує їй застосування при вимкненому двигуні, завдяки чому знижується час холостого ходу двигуна та дозволяє зменшити витрати на експлуатацію.

Модернізована кабіна оснащена спрямованим вперед кріслом інструктора, яке дозволяє досягти високого рівня комфорту. Удосконалена опція нахилу кабіни дає можливість нахиляти кабіну для надання доступу до двигуна, завдяки чому покращується та прискорюється доступ до елементів. Зовні кабіни вдосконалені сходи та поручні, які гарантують високий рівень безпеки під час проведення ТО.

Найкращі технологічні рішення

Cat® AD 63 оснащений системою Product Link Elite, яка збирає інформацію та робить моніторинг стану техніки. Технологія забезпечує передачу відомостей між різними модулями, мінімізує втрату даних внаслідок неполадок з мережевим під'єднанням і має безпосереднє з'єднання з дилерами Cat® та компанією Caterpillar для віддаленої підтримки та сервісу, наприклад моніторингу стану.

Крім того, самоскид для підземних робіт обладнано зовнішніми моніторами, які демонструють актуальне завантаження самоскида для оператора навантажувача. Оперативний зворотний зв'язок з оператором навантажувача гарантує більш якісні робочі цикли та оптимальне навантаження самоскидів. Екрани розміщені по обидві частини самоскида.

Крім модернізованих технологічних рішень, компанія Caterpillar впровадила рішення установки на модель Cat® AD 63 кузова для легких матеріалів, об'єм яких становить 38,3 кубічних метрів і сумісна з іншими кузовами AD 60.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин