Про компанію

Представлена нова модель переносних генераторів Cat®

Представлена нова модель переносних генераторів Cat®

Caterpillar розширює лінійку переносних генераторів серії Cat® RP моделлю RP12000 E. Новий генератор - найбільш потужна модель серії, яка здатна забезпечувати 12 кВт резервної потужності на випадок аварійної ситуації.

При розробці моделі Cat® RP12000 E інженери зосередилися на ключових елементах, які клієнти найбільше цінують: потужність і якість, простота використання, час роботи, низький рівень шуму, загальна вартість і надійність.

   

Потужність

RP12000 E має новий, більш великий корпус, в який захований потужний двигун V-Twin. Агрегат має повністю герметичну масляну систему і забезпечує потужність до 15 кВт, що дає енергію для живлення більшої кількості обладнання та приладів. Інженери також подбали про зниження витрати палива, рівня шуму, а також зносу двигуна. При тривалості роботи протягом 11 годин (при навантаженні 50%) клієнти зможуть працювати цілий день без необхідності дозаправки.

Простота використання

Як і інші моделі серії, RP12000 E був розроблений для простої і безпечної роботи. Він включає в себе освітлену єдину станцію з боку оператора, щоб користувач міг запускати і керувати генератором з однієї точки доступу.

Надійність

RP 12000 E виготовлений з твердих 35-мм сталевих труб, які спеціально оброблені для запобігання корозії і іржі. Великі металеві колеса включають в себе інтегровані підшипники для довгого терміну служби і високоякісні гумові шини.


Історія

Серія RP вперше була запущена в Північній Америці у вересні 2016 року зі чотирма стандартними моделями від 3,6 до 7,5 кВт. Лінійка є першим основним продуктом, розробленим, спроектованим і підтримуваним Caterpillar спеціально для персональних потреб клієнтів. Генератори вже доступні в США і Канаді. Очікується, що незабаром новинка з'явиться в європейських країнах.

Щоб ознайомитися з генераторами Cat®, які вже доступні для покупки в Україні, перейдіть в розділ Двигуни та силові установки.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин