Про компанію

Переваги покупки б/в спецтехніки у офіційного дилера

Переваги покупки б/в спецтехніки у офіційного дилера

Купівля спецтехніки на вторинному ринку викликає ряд побоювань: часті простої і великі експлуатаційні витрати через регулярні поломки не окуплять знижену вартість вживаної машини. Саме тому до купівлі б/в спецтехніки слід поставитися з особливою пильністю: дізнатися про попередніх власників машини і специфіку підприємств, а також завдань, які виконувала техніка; поцікавитися реальним станом машини в кваліфікованому сервісному центрі і врахувати десяток інших не менш важливих нюансів.

Багатьох ризиків покупки спецтехніки з напрацюванням можна уникнути. Для цього слід звернутися до офіційного дилера. Саме тут можна знайти гідні екземпляри вживаних машин, історія яких буде доступна, а пробіг — чесним.

     

Звідки береться б/в спецтехніка у офіційного дилера?

Головним джерелом спецтехніки з напрацюванням у офіційного дилера є Trade-In. Суть послуги в тому, що власник машини може продати її назад дилеру, а потім придбати нову. Так, вартість проданої техніки зараховується в рахунок оплати нової, а клієнт отримує більш сучасну машину з меншими витратами.

Викупна вартість спецтехніки, яку дилер пропонує клієнту, розраховується на основі оцінки стану машини. В офіційному сервісному центрі перевіряють всю історію експлуатації, напрацювання, а також проводять повну технічну діагностику всіх компонентів. Таким чином, дилер визначає реальну вартість машини з урахуванням зносу.

Переваги послуги для клієнтів очевидні: регулярне оновлення автопарку, мінімальні витрати трудоресурсов на реалізацію техніки з напрацюванням, а також можливість придбати абсолютно іншу машину, більш необхідну підприємству на даний момент (наприклад, замінити фронтальний навантажувач на екскаватор) в найкоротший термін.

Власники техніки Caterpillar також можуть скористатися послугою Trade In. У компанії Цеппелін Україна оцінка машини здійснюється в кілька етапів:

  1. Попередній: враховується рік випуску, напрацювання, візуальний стан.
  2. Остаточний: повна діагностика технічного стану спецтехніки.

Клієнт не витрачає гроші і час на проведення оцінки і продаж спецтехніки. Викуп старої машини і передача нової відбувається одночасно, за рахунок чого простої виключені.

Що відбувається з викупленою технікою?

Після викупу техніку готують до повторного продажу. Для цього відновлюють зношені компоненти, проводять заміну масел і рідин, здійснюють косметичний, а в деяких випадках і капітальний ремонт. Зв'яжіться з дилером, щоб дізнатися про підготовку техніки обраного бренду докладніше. Але будьте пильні! У деяких випадках дилер виконує лише косметичний ремонт (фарбування кабіни, заміна кнопок і оббивки сидіння оператора), що рівнозначно купівлі "з рук" і не гарантує безперебійної роботи спецтехніки.

У компанії Цеппелін Україна допродажна підготовка техніки з напрацюванням здійснюється за стандартами Caterpillar. Це означає, що б/в техніка проходить повну технічну діагностику. Зношені компоненти замінюються оригінальними або проходять відновлення в спеціально створеному Центрі з відновлення компонентів, де кваліфіковані інженери прикладають максимум зусиль для комплексної реанімації вживаної спецтехніки. Потім машина повторно ставиться на гарантію до 1500 мотогодин напрацювання. Так, клієнт може розраховувати на придбання фактично нової машини, але за набагато меншою ціною.


Щоб ознайомитися з доступними моделями з напрацюванням, скачайте оновлений каталог б/в спецтехніки Caterpillar. Якщо у вас виникнуть запитання, зв'яжіться з представниками компанії за номером 0 800 300 350. Фахівці Цеппелін Україна з радістю дадуть відповіді на всі ваші питання!

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин