Про компанію

Принцип роботи системи Cat Minestar Fleet

Принцип роботи системи Cat Minestar Fleet

Cat Minestar Fleet - інноваційна система для гірничодобувної сфери, яка підвищує рівень захищеності, мінімізує витрати і максимально підвищує продуктивність.

Відстеження і управління обладнанням на одному або декількох ділянках

Завдяки системі Fleet вдається підвищити рівень управління та якість функціонування обладнання всіх видів на одному або декількох ділянках гірських розробок. Крім того, вона дозволяє в будь-який момент часу отримати деталізовану інформацію про стан і параметри машин.

З появою можливості розгляду різних варіацій розвитку подій, що дозволяють виявити, які результати будуть мати ті чи інші зміни експлуатаційних умов перед їх впровадженням, стало набагато легше забезпечити стабільну і максимально продуктивну діяльність. Управління здійснюється в режимі реального часу.

Система сумісна з даними всіх різновидів обладнання, в тому числі позашляхових самоскидів, навантажувачів, бульдозерів та інших транспортних засобів для виконання додаткових завдань. При цьому значно знижуються витрати на тонну продукції, збільшується ефективність і загальний рівень доходу.

Складові системи Cat Fleet
  • Виробництво

Забезпечує контроль навантаження в режимі реального часу, збільшує продуктивність навантаження екскаватором і підвищує передбачуваність корисного навантаження.

  • Позиція і матеріал

Дозволяє стежити за пересуванням і різновидом матеріалу, дає можливість попередити операторів і фахівців з планування про неправильні маршрути для транспортування в певне місце.

Контролює локалізацію техніки на об'єкті і також виконує функцію відтворення для аналізу процесу розвантаження та пробок на дорогах.

Принцип роботи системи Cat Minestar Fleet 1
Принцип роботи системи Cat Minestar Fleet 2
  • Призначення і оптимізація

Формування графіків і завдань самоскидів, підвищення продуктивності, економія часу очікування та управління робочими змінами.

  • Передача інформації

Забезпечує ефективний обмін даними між електронними системами керування гірничими роботами.

  • Multi-Site

Управляє декількома робочими зонами з системою Fleet з єдиної диспетчерської.

Повторюйте свої найкращі результати

Пересування матеріалів; застосування пального; час циклу. З такими величезним числом маніпуляцій виникає питання, як дізнатися, що необхідно поліпшити і коли. Ми допоможемо Вам визначити, що конкретно призводить до бажаного результату, а Ви зможете систематично повторюючи вдалі дії, підтримувати стабільно високу продуктивність.

Cat Fleet проводить аналіз робочих параметрів і відомостей про обладнання по всьому ланцюжку цінностей, а також дозволяє зрозуміти, як стимулювати використання.

Користуйтеся даним рішенням щоб зрозуміти загальну картину процесу і детально досліджувати певні майданчики, парки, окремі одиниці і фахівців. Крім усього іншого система Cat Fleet може взаємодіяти з обладнанням будь-якої марки і здійснювати обмін даними між існуючими машинами та управлінськими системами.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин