Про компанію

Виробничо технічна база «Цепелін» – унікальний об’єкт в Україні

Виробничо технічна база «Цепелін» - унікальний об'єкт в Україні
У листопаді 2013 Компанія Цеппелін Україна завершила будівництво Виробничо-технічної бази «Цепелін» з ремонту та обслуговування великих вузлів і агрегатів Caterpillar на Єристівському гірничо-збагачувальному комбінаті міста Комсомольськ, Полтавської області. (CRC - Component Rebuild Center)

Zeppelin_Ukraine_CRC.png

Виробничо технічна база - це унікальний в Україні центр з відновлення й ремонту компонентів Caterpillar, побудований спеціально для обслуговування гірської техніки Cat ®, яка працює на Єристівському гірничо-збагачувальному комбінаті компанії Ferrexpo AG.

Загальна площа об'єкта близько 9000 кв м, з яких, більш ніж 2500 кв м займають майстерні та офісні приміщення, площа теплого складу - 750 кв м, площа холодного складу - 550 кв м. Загальний бюджет проекту - понад 6 млн дол Центр був побудований в рекордно короткі терміни - всього за 1 рік.

Разом з виробничим центром, компанія «Цеппелін Україна» відкрила Центральний склад запчастин, завдяки якому можна буде забезпечити постійну наявність та швидку доставку запчастин і компонентів для Полтавського і Криворізького гірничо-промислових районів. (Central Mining Warehouse)
  
Техніка Caterpillar спроектована так, що компоненти можуть бути відновлені кілька разів за термін служби машини, дозволяючи користувачам отримати додаткові переваги максимальної продуктивності і надійності протягом усього терміну їх обладнання. Виробничо-технічна база з відновлення компонентів (CRC) допоможе досягти оптимального терміну служби і надійності компонентів техніки Cat, яка працює на Ferrexpo AG за рахунок практики відновлення класу світового рівня. База обладнана для відновлення і тестування всіх основних компонентів і відповідає тим же стандартам безпеки, якості і забруднення, як і завод - виробник Caterpillar.
  
Такого рівня центрів в Україні ще не було, налічується кілька подібних відновлювальних баз в СНД. Центр з відновлення компонентів оснащений обладнанням, яке відповідає новітнім технологіям, зокрема випробувальний стенд для двигунів з повною системою охолодження, який є унікальним в СНД. Ми використовували обладнання кращих світових виробників таких як Demag, Hoermann, Viessmann і Meibes (Німеччина), Schneider Electric (Франція), Power Test (США).
 

Хольгер Шульц:
«Техніка Caterpillar вимагає уваги, правильної експлуатації і регулярного обслуговування. Саме CRC дасть можливість своєчасно та якісно проводити відновлення великих вузлів, агрегатів і двигунів. При будівлі даного центру ми використовували обладнання кращих світових виробників, в тому числі встановили унікальний для СНД випробувальний стенд, завдяки якому двигун проходить кілька стадій випробувань перед тим, як повернутися до клієнта. Проводячи такого рівня ремонт, ми можемо спати спокійно, тому що знаємо, що наші клієнти отримають якісні послуги, і сподіваємося, що дані інвестиції стануть хорошим внеском у надійні і міцні відносини з нашими партнерами і замовниками».

CRC_Zeppelin_Ukraine.jpg

Зліва направо: Мумін А'замхужаев, Президент ТОВ «Катерпиллар Євразія», Хольгер Шульц, Генеральний директор ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна ТОВ», Петер Герстманн, Голова правління ZEPPELIN GmbH, Брайан Мейнард, Головний операційний директор Ferrexpo.

Фотоальбом даної події ви можете побачити в розділі Фотогалерея на нашому сайті: http://www.zeppelin.ua/ua/about/photo/

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин