Про компанію

Простота технічного обслуговування Cat® 950GC

Простота технічного обслуговування Cat® 950GC

Правильне і своєчасне технічне обслуговування - запорука ефективної експлуатації спецтехніки. Але часто на великих підприємствах не вистачає часу, сил або бажання довести огляд і сервіс до налагодженого процесу. Розробники Cat® прагнуть максимально спростити цю частину експлуатації і роблять все, щоб технічне обслуговування було простим і комфортним. Так, фронтальний навантажувач Cat® 950 GC відрізняється наступними перевагами:

ВУЗЛИ ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

Вузли технічного обслуговування гідравлічного і електрообладнання забезпечують доступ з рівня землі до різних точок обслуговування, підвищуючи безпеку і зручність для операторів і фахівців з техобслуговування. Вони зручно розташовані під сходами на кожній стороні машини.

   

ТОЧКИ ЗМАЗКИ

Прес-маслянки для важкодоступних компонентів зручно згруповані, забезпечуючи просте і швидке виконання профілактичної змазки.

РОЗРОБЛЕНІ ПІДПРИЄМСТВОМ CATERPILLAR

Компоненти, що використовуються при виробництві колісних навантажувачів Cat®, розроблені і приведені відповідно до стандартів якості Caterpillar, що застосовуються на всіх виробничих об'єктах компанії Caterpillar. Модель 950 GC створена з використанням попереднього досвіду виробництва високопродуктивних і надійних колісних навантажувачів.

ПЕРШОКЛАСНА ПІДТРИМКА ВІД ДИЛЕРСЬКОЇ МЕРЕЖІ CAT®

Продукція Cat® відрізняється високою якістю конструкції, неперевершеною надійністю, що дозволяє легко обслуговувати і ремонтувати техніку, отримуючи першокласну і ексклюзивну технічну підтримку дилерів Cat®. Дилери Cat® забезпечують підтримку клієнтів у всіх питаннях збільшення часу безвідмовної роботи машини за рахунок кваліфікованого персоналу, угод про підтримку і унікальної всесвітньої мережі доставки запасних частин.


Щоб зв'язатися з офіційним дилером Cat® на території України, телефонуйте за номером 0 800 300 350. Фахівці компанії з радістю дадуть відповідь на всі ваші запитання!


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин