Про компанію

CAT compacts roadshow – Сімферополь, 16 травня 2012

CAT compacts roadshow - Сімферополь, 16 травня 2012

16 травня в центрі Сімферополя Компанія Цеппелін Україна влаштувала справжнє свято під назвою «САТ COMPACTS ROADSHOW» для прихильників якісної будівельної техніки та хорошого футболу.

На заході була представлена ​​наступна техніка: екскаватор-навантажувач 428Е, навантажувач з бортовим поворотом 242В, міні-екскаватор 302.5С. Але це всього лише мала частина з усього модельного ряду машин Caterpillar, які може запропонувати компанія Цеппелін.

Програма ROADSHOW включала демонстрацію техніки і навісного обладнання, тест драйв техніки для клієнтів - всі бажаючі могли самостійно протестувати представлені моделі. Охочих особисто переконається в якості техніки виявилося більше, ніж експонатів. Тест-драйв можна було провести з інструктором або самостійно.

Родзинкою заходу стало проведення САТ-Болла. Всі запрошені мали можливість взяти участь в незвичайному змаганні з використанням навантажувача з бортовим поворотом і спеціального м'яча. Для учасників одне завдання на всіх - перебуваючи за кермом будівельної техніки, за мінімально короткий термін забити гол у імпровізовані ворота.

Після змагань, переможці та всі учасники були нагороджені призами від компанії Цеппелін.

Крім надійності, виставлена ​​на огляд техніка відрізняється простотою управління. Після вступного інструктажу керувати екскаватором, навантажувачем або самоскидом зможе навіть початківець водій. Купуючи одну модель, клієнт набуває універсальний пристрій, здатний виконати будь-який каприз клієнта. Але тільки в рамках своєї спеціалізації.

Даний захід дозволить ознайомити ринок з усіма особливостями і перевагами техніки Caterpillar, а також до кінця вивчити ринок попиту на спеціалізовану техніку в Україні.

     
     
до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин