Про компанію

Семінар з дорожньо-будівельної техніки в Дніпропетровську

Семінар з дорожньо-будівельної техніки в Дніпропетровську
Компанія «Цеппелін Україна» провела семінар з дорожньо-будівельній техніці Cat ®, який відбувся в місті Дніпропетровськ 28 березня 2013

Презентация модельного ряда дорожно-строительной техники

У семінарі взяли участь представники компанії «Цеппелін Україна», «Катерпиллар», «Катерпиллар Файненшл», а також представники українських компаній, які працюють у сфері дорожнього будівництва. Перша частина семінару включала презентації та обговорення особливостей дорожньо-будівельної техніки Caterpillar, переваги та асортимент, а також особливості експлуатації, при яких можна досягти високої продуктивності ведення робіт з високим рівнем надійності і працездатності техніки. Також представники компанії «Цеппелін Україна» і «Катерпиллар» розповіли про системи автоматичного управління, таких як технології Trimble 3D для асфальтоукладальників, фрез і ущільнювачів грунту. Дані технології відмінно підходять для таких проектів як: аеропорти, дороги та промислові площі, використовується при змінній товщині і поперечному ухилі поверхні. При цьому вирішуються проблеми з переходами, зчленуваннями, віражами і складності з поверхнями при різних кутах для дренажу.

Компанія «Каперпіллар Файненшл» проінформувала присутніх про гнучких умовах фінансування, які включають конкурентоспроможні процентні ставки і в цілому швидку і просту процедуру кредитування.

Друга частина семінару включала презентацію моделей техніки і проходила на території компанії ТОВ «Українсько-польське підприємство з іноземними інвестиціями« УПС », яка люб'язно погодилася представити наявну в парку техніку, а саме: асфальтоукладальник АР655D, грейдер 12Н, фреза PM102, каток СС24, бульдозер D6T, каток СD54.

jQuery(document).ready(function() { jQuery("#gallery a").fancybox(); });
до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин